Helix Yeni Sezon Onayı Alamadı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061

Başrollerinde Billy Campbell, Matt Long, Jordan Hayes gibi oyuncuları barındıran Helix dizisi yeni sezon onayını alamadı. SyFy kanalı gerekçe olarak 2.sezonda düşen reytingleri sebep gösterdi. Helix dizisi 2.sezonun son bölümüyle final yapacak.

Dizi , Kuzey Kutbunda bir araştırma tesisinde ortaya çıkan salgını engellemeye çalışan bir grup bilim insanının hikayesini anlatıyordu.

Son düzenleme:
Sevenleri varsa onlar için kötü bir haber.

İlk bölümlerde başlamayı düşünmüştüm iyi ki başlamamişim

G.O @xemrexxx

Evet benziyor , Forumdash ta pek övmemis diziyi
konusu açıldı bu arada
dur @Forumdash a soralım o da bu tarz dizilerle yakın ilişki içinde
)

cw kanalının fantastik bir dizisi tüm insanlar ölüyor sonra hepsi dirilince özel güclere sahip oluyor ama ben bile izlemedim o diziyi
neden izlemedinki bak konusuda tam senlik nede güzel bir konusu var tüm insanlar ölüyor afişteki kız soyunup tekrar dünyaya dönüyor
ondan sonra başlasın macera

ben cw kanalının son çıkardığı dizilerden memnun değilim cnm
zombie ve messengeri izlemedim mesala izlemeyie düşünmüyorum🙂

ben cw kanalının son çıkardığı dizilerden memnun değilim cnm
zombie ve messengeri izlemedim mesala izlemeyie düşünmüyorum🙂
kendimizi ateşe atalım birlikte bence messenger in ilk bölümüne bakalım belki ummadığın bişey çıkar ortaya çok severiz kimbilir

kendimizi ateşe atalım birlikte bence messenger in ilk bölümüne bakalım belki ummadığın bişey çıkar ortaya çok severiz kimbilir
aslında ilginç bir konusu var ama fırsat olmadı bakmak ama sen bakıcaksan izleriz cnm dizilerde sezon finalleri yapıcak artık🙂

aslında ilginç bir konusu var ama fırsat olmadı bakmak ama sen bakıcaksan izleriz cnm dizilerde sezon finalleri yapıcak artık🙂
sadece ilk bölüme baaklım diyorum ? yani hepsini izlememiz şart değil ilk bölüme bakarız hem bir fikir sahibi oluruz