Başarılı yorumcu Helena Paparizou, yakın zamanda yeni bir albüm çıkardı. İsveçli yıldız, yeni albümünde yer alan 'Mia Stagona Amartia ' isimli şarkısına klip çekti.
Yunanlı sanıyordum 😱 Şu an dinliyorum ama Yunanca gibi. İsim, video ismi Yunanca zaten.Başarılı yorumcu Helena Paparizou, yakın zamanda yeni bir albüm çıkardı. İsveçli yıldız, yeni albümünde yer alan 'Mia Stagona Amartia ' isimli şarkısına klip çekti.
Evet Yunanca ama İsveçli sonuçtaYunanlı sanıyordum 😱 Şu an dinliyorum ama Yunanca gibi. İsim, video ismi Yunanca zaten.![]()
İsmi Yunan, şarkı sözleri Yunan, video ismi Yunan, peki İsveç neredeEvet Yunanca ama İsveçli sonuçtayani her ikisi
Kalbinde demekİsmi Yunan, şarkı sözleri Yunan, video ismi Yunan, peki İsveç nerede![]()
Gitmese de görmese de orada bir ülkesi var uzaklarda demek ki..Kalbinde demek![]()
Doğup büyüdüğü yer burası. Acun Ilıcalı'nın Yunanistan'da yapımcılığını üstlendiği O Ses yarışması için Yunanistan'da kalıyor şu sıralar 😊İsmi Yunan, şarkı sözleri Yunan, video ismi Yunan, peki İsveç nerede![]()
Acaba ataları Osmanlı döneminde hiç Türkiye'de bulundu mu? @DosiGitmese de görmese de orada bir ülkesi var uzaklarda demek ki..![]()
Sorunun cevabını bilmiyorum. Gündüz araştırma yaparım 😊Acaba ataları Osmanlı döneminde hiç Türkiye'de bulundu mu? @Dosi
------
Ciddi bir soruydu aslında...
Eeee?Sorunun cevabını bilmiyorum. Gündüz araştırma yaparım 😊