- Reaksiyon puanı
- 113,938
- Puanı
- 1,060
Başarılı yorumcu Helena Paparizou, yakın zamanda yeni bir albüm çıkardı. İsveçli yıldız, yeni albümünde yer alan 'Mia Stagona Amartia ' isimli şarkısına klip çekti.
Yunanlı sanıyordum 😱 Şu an dinliyorum ama Yunanca gibi. İsim, video ismi Yunanca zaten.Başarılı yorumcu Helena Paparizou, yakın zamanda yeni bir albüm çıkardı. İsveçli yıldız, yeni albümünde yer alan 'Mia Stagona Amartia ' isimli şarkısına klip çekti.
Evet Yunanca ama İsveçli sonuçtaYunanlı sanıyordum 😱 Şu an dinliyorum ama Yunanca gibi. İsim, video ismi Yunanca zaten.
İsmi Yunan, şarkı sözleri Yunan, video ismi Yunan, peki İsveç neredeEvet Yunanca ama İsveçli sonuçtayani her ikisi
Kalbinde demekİsmi Yunan, şarkı sözleri Yunan, video ismi Yunan, peki İsveç nerede
Gitmese de görmese de orada bir ülkesi var uzaklarda demek ki..Kalbinde demek
Doğup büyüdüğü yer burası. Acun Ilıcalı'nın Yunanistan'da yapımcılığını üstlendiği O Ses yarışması için Yunanistan'da kalıyor şu sıralar 😊İsmi Yunan, şarkı sözleri Yunan, video ismi Yunan, peki İsveç nerede
Acaba ataları Osmanlı döneminde hiç Türkiye'de bulundu mu? @DosiGitmese de görmese de orada bir ülkesi var uzaklarda demek ki..
Sorunun cevabını bilmiyorum. Gündüz araştırma yaparım 😊Acaba ataları Osmanlı döneminde hiç Türkiye'de bulundu mu? @Dosi
------
Ciddi bir soruydu aslında...
Eeee?Sorunun cevabını bilmiyorum. Gündüz araştırma yaparım 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?