'Hekimoğlu'nun Kaçıncı Bölümde Final Yapacağı Belli Oldu! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

'Hekimoğlu' kaçıncı bölümde final yapacak?

Yapımcılığını OJO Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'ın paylaştığı yapımın mayıs ayında ekrana veda edeceği öğrenilmişti.

Son gelen habere göre, dizi 50. bölümde ekran macerasını noktalayacak. Yayın akışında bir değişiklik olmadığı takdirde final bölümü 18 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak.

'Hekimoğlu' son 8 bölümüyle her Salı 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

İyi bir bölüm sayısı bence. İyi bir hikayeydi. Hepsinin eline sağlık.

8 bölüm 5 sezon... Lütfen şu son 8 bölüm bana bırakılsın. Şu an varya kafamda çok fena senaryo dönüyor. Bütün sezonlar film şeridi gibi akıyor gözümün önünde. Aha efsane finali bile yaptım.

Bu sene niye diziler erken bitiyor anlamadım. Eskiden haziran sonuna kadar süren diziler varken bu sene iyice öne çekildi ki 6 aylık aradan sonra diziler ekrana döndüğü için sezon olabildiğince uzar diye düşünmüştüm. Ayrıca 18 Mayıs da bayram sonrasına denk geliyor yangından mal kaçırır gibi bitirmenin ne anlamı varsa.

Neyse ne olursa olsun bu devirde 50 bölüm güzel bir sayı ve gittiği için üzülsem de 50 hafta ekranda kaldığı/kalacağı için mutluyum açıkçası. Tüm ekibin yolu açık olsun.

Reactions: Gizmen
Güzel bir bölüm sayısı. Zor olacak gibi ama haziranda falan başlarım.

Dizilerin Mayıs’ta sezon finali/final yapmasını doğru buluyorum. Amerikada yıllardır böyle abc nbc falan hep mayısta yapar. İyice sündürmeye gerek yok.

Bizde bu durum son 3-4 yıldır ramazan bayramı geriye geldiği için ve geçen yıl covid ile gerçekleşebildi.

Bir sezon daha izlemek istiyordum diziyi dizinin genel hikayesi bitmediği için beni asla tatmin etmeyecek.

50 bölüm gayet iyi bir bölüm sayısı, bence güzel iş çıkardı ve kanalı da sırtladı. Geçen sezon oranlarından epey uzaktı maalesef, oranları yine geçen sezon gibi olsaydı eminim 3. sezonu da olacaktı.

50 iyi bir bölüm sayısı kanalı da zor zamanında çok iyi sırtladı geçen sezon diziyi 30.Bölüm bölüm de falan bıraktım şuan ne durum da bilmiyorum ama keşke Cumartesi gününü deneseydi Kardeşlerim gelmeden.

Ebru Özkan için prestijli bir dizi oldu, izlemesem de desteklediğim bir işti. Umarım çok ara vermeden ekranlara izlediğim bir diziyle döner. 50 bölüm gayet iyi bir sayı.