'Hekimoğlu' Gelecek Hafta Yok!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'ndan sürpriz karar!

Yapımcılığını OJO Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'ın paylaştığı yapımın merakla beklenen 25. bölümü, son günlerde artan koronavirüs tedbirleri nedeniyle gelecek hafta ekranlara gelmeyecek.

Hekimoğlu, yeni bölümüyle 17 Kasım Salı 20.00'de Kanal D'de!

https://twitter.com/x/status/1324303224078278657

Reactions: Gerekli24
Bu gidişle kendiniz çekip kendiniz izlersiniz artık elinizde patlar bölümler 😅

eskiden krız vardı şimdi ise virus var ıki haftada bir yayınlancak demek

Haydaa. Bu hiç iyi olmadı. Şu sıkıntılı oranlarla alınmaması gereken bir karardı. Geçmiş olsun bu saatten sonra toparlanması zor gözüküyor.

Haydaa. Bu hiç iyi olmadı. Şu sıkıntılı oranlarla alınmaması gereken bir karardı. Geçmiş olsun bu saatten sonra toparlanması zor gözüküyor.
Evet yine ortada bir şey yokken diziyi bitirdin.
Bu kadar karamsarlık zor olmuyor mu.

Reactions: mesmeso

Fotoyu fanların birinde gördüm bu Hekimoğlu sayfa adminiymiş

Reactions: Aserat
3 bölüm stoğu olan dizi niye ara veriyor? Kanal üstten uyarıyı verdi bence.
Ne uyarısı versin ya bitecek olsa reytingleri 2-3'te sürünürken çoktan final kararı alınmıştı. Bayılıyorsun her şeyi dramatikleştirmeye.

Ekli dosyayı görüntüle 94764
Fotoyu fanların birinde gördüm bu Hekimoğlu sayfa adminiymiş
Evet sabah görmüştüm. Admin diyorsa sıkıntı yok endişelenmeyin.

Reactions: mesmeso
Bana hala saçma geliyor stok varsa niye yayınlanmıyor bir haftalık ara diyor kendileri ile çelişiyor. Bu arada 3 stok olduğundan emin mısın yoksa niye yayınlanmasın bir falansa nerede gördün?

Son düzenleme:
Bana hala saçma geliyor stok varsa niye yayınlanmıyor bir haftalık ara diyor kendileri ile çelişiyor. Bu arada 3 stok olduğundan emin mısın yoksa niye yayınlanmasın bir falansa nerede gördün?
Bence ekipten önemli birinde korona vakası çıktı ve çekimlere ara verdiler. Ne zaman başlayacağı da belli olmadığı için bölümleri hemen harcamak istemiyorlar. Artan tedbirler derken de üstü kapalı olarak bunu ifade ediyor olabilirler gibi geldi.

Reactions: Gerekli24
Bana da öyle geldi yoksa önden takip ediyorlar diye biliyorum bunu yapmazlardı. Eğer öyle değilse çok garip çünkü virüs riski hep var.

Reactions: Aserat
Bence kanal bu zamanda gün değişikliğine gitsin diziyi harcamasın.