Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ya en iyi ihtimalle sadece fragmanı milyon izlense belki bir ihtimal olurdu ama dijitalde bu kadar az izlenmesi olan bir yapımı kimse dijitale almak istemez.[automerge]1621980560[/automerge]O kadar çok House'tan bahsettim ki 4. sezondan tekrar başlayasım geldi. Hekimoğlu'nu severek izleyenler mutlaka o diziyi izlesin ya. Dünyanın en iyi dizilerinden biri olabilir. Sizi temin ederim Hekimoğlu'nu çabucak unutacaksınız. Aşağıya bir tane klip ve iki tane dizinin en güzel sahnelerinden videolar koyuyorum. Eğer ilginiz varsa izlemenizi isterim. Hatta House'a başlarsanız oradan sizinle sohbette etmek isterim.[MEDIA=youtube]gsNUS7PaAP0[/MEDIA][MEDIA=youtube]5V5ytuJaqyw[/MEDIA][MEDIA=youtube]dfdhaAg9sf4[/MEDIA]
Ya en iyi ihtimalle sadece fragmanı milyon izlense belki bir ihtimal olurdu ama dijitalde bu kadar az izlenmesi olan bir yapımı kimse dijitale almak istemez.
[automerge]1621980560[/automerge]
O kadar çok House'tan bahsettim ki 4. sezondan tekrar başlayasım geldi. Hekimoğlu'nu severek izleyenler mutlaka o diziyi izlesin ya. Dünyanın en iyi dizilerinden biri olabilir. Sizi temin ederim Hekimoğlu'nu çabucak unutacaksınız. Aşağıya bir tane klip ve iki tane dizinin en güzel sahnelerinden videolar koyuyorum. Eğer ilginiz varsa izlemenizi isterim. Hatta House'a başlarsanız oradan sizinle sohbette etmek isterim.
[MEDIA=youtube]gsNUS7PaAP0[/MEDIA]
[MEDIA=youtube]5V5ytuJaqyw[/MEDIA]
[MEDIA=youtube]dfdhaAg9sf4[/MEDIA]