Kanal D Hekimoğlu - Dizi Yorumları

27. Bölüm çok iyiydi. Aşırı zevk alıyorum diziyi izlerken.
Zeynep karakterine takılmadım diğerleri gibi. Sadece hasta ile o tarz konuşması doğru değildi. Memolinin yokluğu belli oluyordu.
Ateş aşırı iyiydi yine. Hele İpek ve diğerlerine duyamıyorum deyip 'sen haklısın' dedirttiği sahnedeki mimiklere güldüm

Son düzenleme:
Reactions: Gerekli24
Orijinalde de 2 bölümmüş ama süre uzun diye tek bölüme sığdırırlar diye düşünmüştüm. Ama reyting için iyi olur insanlar merak eder devamını.
İlk defa yarım kaldı bakalım haftaya reytinglere nasıl yansıyacak?

28. Bölüm yine harikaydı ve ilk kez bir hikaye yarım kaldı. Devamını önümüzdeki bölüm izleyeceğiz.

Yeni bölüm fragmanı
@Aserat @Dosi @Gerekli24 @mesmeso61 @Veteran @seyfullXh @Alos
Bence gereksiz bir uzama oldu. 42 dakikayı 2 saate yaymayı anlıyorum ama 84 dakikayı iki bölüm yapmak saçma bence. Hikayeye gram katkısı olmayan bir bölümü bu kadar uzatmak iyi değil. Hala bir ana hikayemiz olmadığı için bu bölümler bönüm gözümde kayıp olarak geçiyor.

Reactions: Dosi and Gerekli24
Bence başka bir vakada olacaktır bölümde. Tüm bölüm bu konu üzerinden geçmez diye düşünüyorum

2. fragmanı beklemek gerek

Fragman müthiş görünüyor bölüm de harikaydı.
Gerçi böyle film gibi bölümler varken insanlarımız manyak Gülben'in her gördüğü erkeğe aşık olmasını izler yine.

Orijinal diziyi izleyenler için öyle olabilir ama izlemeyenler için merak uyandırıcı bir şekilde bitti. Ayrıca baş karakterlerden birinin ölümün eşiğine gelmesi daha çok ilgi çeker sıradan vakaların aksine.

Fragmanları spoiler yemek için izlememw kararı aldım. Gülben olayına ben de şaşırdım. Güldür güldür skecine baktım oradan da birine aşık oluyor hemen
Temel hikayesi ve oyuncuları iyi ben senaristi çok beğenmiyorum. Yine de kaliteli dizi dram seven biri olsam Kırmızı Oda'ya da buna da bakarım ama bu kadar reyting fazla. Kırmızı Oda bence daha iyi en azından aynı hikaye yok hata şansı az bir de senaristi Banu Kiremitçi. Ah keşke bizde kalsaydı

Bence başka bir vakada olacaktır bölümde. Tüm bölüm bu konu üzerinden geçmez diye düşünüyorum

2. fragmanı beklemek gerek
Ben de öyle düşünüyorum.

Reactions: Aserat