'Hekimoğlu' Bölümleri YouTube'dan Kaldırıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Kanal D'nin sevilen dizisi 'Hekimoğlu'nun YouTube'a yüklenen bölümleri kaldırıldı!

hekimoglu.jpg

Karga Seven Pictures'ın yapımcılığını, Banu Kiremitçi'nin senaristliğini, Hülya Gezer'in yönetmenliğini üstlendiği dizinin başrollerinde; Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay gibi isimlerin yer aldığı dizinin YouTube'a yüklenen bölümleri kaldırıldı.

Diziyi dijital video platformu YouTube üzerinden takip eden izleyiciler ise bu duruma tepki gösterdi.

Son düzenleme:
Youtube'dan dizi izlenmez yahu sürekli reklam. Kanalın kendi sitesinden izleyin daha iyi. Hoş Kanal D'nin video yükleyicisini beğenmiyordum, çoğu zaman 2 saat bekletiyordu videoyu açmak için ama şimdi site yenilenmiş. Kanalın da izleyici çekmek için böyle bir hamle yapması doğal.

Kanal D'nin sitesinden her türlü iyiydi. Siteye part part yüklüyorlar, en az 4 - 5 reklam var her partta. :(

Bu şekilde izleyici kazanacaklarını düşünüyor kanallar nedense, bence tam tersi.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ben baktim bölümleri Youtube'da yoktu. Olsaydi izleyebilirdim belki. :A

Şuan baktım da kesitler halinde yuklenmiş. (b) Seslerini duyurmuşlar forum sayesinde :A @Emre Ozansoy @serhatt @Özgür

• Güldürdün
Reactions: Özgür and serhatt
şimdi ben kokuşmuş kanal'd sitesinden mi izleyeceğim ne güzel youtube'dan izliyordum kaldık tv+ ın kayıtına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...