'Heberler' Yayından Kaldırıldı!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,265
Puanı
460
Türkmax adlı kanalda ekranlara gelen ve politik mizah ile güldürü yapan 'Heberler' programının yayından kaldırıldığı öğrenildi. Programın sosyal medya ortamında ciddi ölçüde kitlesi bulunuyordu.

Yayından kaldırıldıktan sonra sosyal medyada kaldırılma nedenleri tartışıldı. Sosyal medyada kaldırılma nedenin 'Gezi Olayları' ve 'Mehmet Ali Bora' ile alakasından kaynaklandığı konuşmalar arasında.

'Heberler' programında Mehmet Ali Bora'nın yanında, Seksenler dizisinde 'Ergün' karakterini canlandıran Serhat Kılıç sunuculuğunu yapıyor.
Programın yapımcılığını 'Elif Dağdeviren' üstlenirken, yapım koordinatörlüğünü ise Levent Kazak yapıyordu.
Ayrıca Mahir İpek de yorum ve muhabirliği ile programa büyük katkılarda bulunuyordu.

as.cdn.acunn.com_upload_haber_hebeler_3222869165231595a82b73.jpg

Ekli dosyalar

• as.cdn.acunn.com_upload_haber_hebeler_3222869165231595a82b73.jpg
    as.cdn.acunn.com_upload_haber_hebeler_3222869165231595a82b73.jpg
    38.4 KB · Hit: 294
:F
Fotoğrafı daha önce görmeme rağmen yine çok güldüm.:)

Programı hiç izlemedim nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum.Ama Sosyal Medya Yayından kaldırılma konusunda doğru düşünüyor olabilir.:)

Birkaç defa internette videolarına denk gelmiştim.Digitürk'te bir kanalda yayınlandığından ve bizde Digitürk olmadığından izleyemedim hiç.:D Serhat Kılıç'ın spor haberlerini dinledim,ara sıra parlak çıkışlar yapsalarda ben pek gülememiştim.:D

Beklenen bir gelişmeydi ne yazık ki. Digitürk olmadığı için çok uzun zamandır izlemiyordum ama izlediğim bölümlerini çok beğendiğim bir yapımdı. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919