HBO'dan True Detective 3. Sezonuna Yeşil Işık!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1438465172.jpg

HBO'nun ilk sezonuyla çok konuşulan ve Emmy ödüllerini silip süpüren dizisi True Detective'in 3. sezonu için kanaldan yeşil ışık geldi!

Kanalın yetkilisi Michael Lombardo, ''Nic Pizzolatto (dizinin yaratıcısı) yeter ki istesin, biz HBO olarak arkasındayız. 3. sezona dünden razıyız'' açıklaması geldi.

Colin Farrell, Vince Vaughn, Taylor Kitsch ve Rachel McAdams'ın başrollerini paylaştığı yapımın, ilk sezonki kadar sarmadığı eleştirileri ve olayların oldukça karıştığına dair gelen eleştirilere de, HBO yetkilisi...

Sezonu tamamlamadan karar vermeyin. 2. sezon finalinin oldukça tatmin edici olacağını ekledi.

Son olarak True Detective 7. bölümü 65 dk, finali de 87. dakika olacak.

@OzaN ve @Forumdash dizi izlemekten sıkılmışlar bence. Hiçbir şey beğenmiyorlar. :)

Oysa dizi Rachel McAdams için bile izlenebilecek güzellikte. :)

@Harunnn60
Evet ikiside cok dizi ızliyordu , Forumdash artık reality show programlari ızleyecekmiş artık. :D Ozan da yeni kural koymuş dizileri azaltacakmış :F Biz bize kaldık abi , baksana yabancıdizi haberlerini ben açıyorum artık. :F

@OzaN ve @Forumdash dizi izlemekten sıkılmışlar bence. Hiçbir şey beğenmiyorlar. :)

Oysa dizi Rachel McAdams için bile izlenebilecek güzellikte. :)

@Harunnn60
Bence siz de azaltın, emin olun iyi gelecek[emoji106] ivit @Harunnn60 reality show izleyecem ütopya'dan sonra inş o da internetten canlı yayın olursa big brother var[emoji23] [emoji23] belli olmaz bbg'de başlar. Gelinim olurmusun yarişmasına da göz kırpıyorum ahahaha[emoji23] [emoji23]

Bence siz de azaltın, emin olun iyi gelecek[emoji106] ivit @Harunnn60 reality show izleyecem ütopya'dan sonra inş o da internetten canlı yayın olursa big brother var[emoji23] [emoji23] belli olmaz bbg'de başlar. Gelinim olurmusun yarişmasına da göz kırpıyorum ahahaha[emoji23] [emoji23]
Bu big brother bbg tarzi yarısmada Semihe benzeyen birisi olursa benide çağır [emoji23] [emoji23] hihi hihi diye gülen kızlar olmasın ama [emoji23]

Bende mecbur azaltacağım gibi, çünkü izlemediğim dizi kalmadı nerdeyse.

Diziler bitince tabii Ütopya gibi programlar izlemem, film izlerim daha iyi.

Senin tercihine saygı duyuyorum orası ayrı. Benim sevdiğim realty show programlarıda var.

Senin tercihine saygı duyuyorum orası ayrı. Benim sevdiğim realty show programlarıda var.
Reality show mu kaldı sanki hacı ya[emoji52] ben nasıl başladıysam artık bu lanet şeye öyle devam etti. Big Brother filan hikaye öylesine söylüyorum desem de dizilerim azalacak hem türk hem yabancı

Zaten sen de artık her önune gelen diziye atlar oldun[emoji28] bir de onların devam sezonları var. Şimdiden kesmende yarar var[emoji57]

Valla abi ben 1 yıl internet bekledim şimdi acısını çıkartıcam. [emoji16]
Kimse Semih gibi olamaz, illa benzeyenler çıkacaktır[emoji16] haber ederim tabi beğenirsem[emoji16]
Taklitleri çıkar kesin [emoji1]

Üçüncü sezon olursa bari sevmediğim isimler oynasın da izlemiyorum diye vicdan azabı çekmeyeyim. :D (Gerçi bu sezondakileri de sevmiyordum da Rachel McAdams :bhr:)