HBO Max | Friends Reunion - Özel Bölüm Yorumları

phoebebuffay

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2020
Mesajlar
4,866
Reaksiyon puanı
5,789
Puanı
559
Friends ekibi 17 yıl sonra yeniden bir araya geliyor ve ortaya hem eğlenceli, hem de duygusal bir özel bölüm çıkıyor. Öncelikli olarak ekibin değişimine şaşırıyorsunuz ve bu belgesel ya da bu özel şovu izlemek; hem 10 sezonu hatırlamak, hem de o 10 sezonu aşama aşama nasıl gelindiğini, bizzat oyuncularla görmek demek. Bu belgeselle birlikte mükemmel bir ekibin olduğuna daha yakından şahit oluyorsunuz. Hiçbir şeyin doğaçlama bir şekilde ortaya çıkmadığını, oyuncu seçimi ve senaryo için ekibin nasıl ince eleyip sık dokuduğuna şahit oluyorsunuz.

Altı arkadaşın gerçek hayattaki hallerini karakterlere yansıttığı da bu belgeselle kendini gösteriyor. Dile kolay 10 yıl boyunca diziyi çek, 17 yıl sonra tekrar buluş, bambaşka bir duygu. Kamera arkası görüntüleri, konuklarla ve dizinin gerçek hayatta bıraktığı etkilerin de aktarılması belgesele ayrı bir renk katmış. Çok iyi hazırlanmış belgeseldi, sanki altı ismi son kez görmek gibiydi, belki de böyle olacak. Bu üzse de, başa sarıp sarıp izlenecek 236 bölüm var. Bu dizinin yeri kısacası hep başka olacak. Bu belgeselin yeri de ekibin bir araya gelmesiyle ayrı özel olacak. Çok iyi hazırlanmış, mükemmel bir belgeseldi.
Sen diziyi yeni bitirdin, üzerine Reunion'u izledin, şimdi de Joey'a başlamayı düşünüyorsun sanırım? :A
 
  • Güldürdün
Reactions: Araf

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Sen diziyi yeni bitirdin, üzerine Reunion'u izledin, şimdi de Joey'a başlamayı düşünüyorsun sanırım? :A
Ben bitirdim zaten de, yenisi menisi yok. Dediğim gibi, "izlemiş olabilirim" demiştim. :A Bu belgeseli biraz geç izledim de, izledim sonuçta. Acayip bir belgesel olmuş. :A Aynı zamanda Harry Potter reunion bölümünü merakla bekliyorum, Friends reunion bölümü olayı arşa çıkardı. HBO Max biliyor işini. :A
 
  • İlginç
Reactions: phoebebuffay