Darksaal konusu hariç pek beğenmedim kararları . Modlardan gidecek çok insan var Editörlerden gidecek insanlar gitmemiş ve yükselecek insanlar yükselmemiş . Bu benim şahsi fikrimdir
Darksaal konusu hariç pek beğenmedim kararları . Modlardan gidecek çok insan var Editörlerden gidecek insanlar gitmemiş ve yükselecek insanlar yükselmemiş . Bu benim şahsi fikrimdir
Gidecek Moderatörlerden biri benim herhâlde.
Kaç co-admin olabilir toplamda acaba? 😕Bu olayı yeminle 2 ay önce görmüştüm ama @takas'ın dediği gibi Ozan co-admin'di darksaal admindi.
darksaal'ı tebrik ederim yeni yetkisinin hayırlı olması dileğiyle.
co-admin rütbesinin açılmasıyla s.modların da bir hedefi olmuş olacak bakalım darksaal'dan sonra bunu kim başaracak kaç yıl sonra başaracak?
Biz de şok olduk daha çok sıcak bir gelişme. Bu benim tamamen şahsi düşüncem galiba 1 olur. 2014 yılında bu sayı 2'ye çıkabilir.
Kaç co-admin olabilir toplamda acaba? 😕
Ben aslında yönetici değerlendirme anketindeki sorudan anlamıştım. Hatta darksaal'ın olur kesin demiştim olursa.
Biz de şok olduk daha çok sıcak bir gelişme. Bu benim tamamen şahsi düşüncem galiba 1 olur. 2014 yılında bu sayı 2'ye çıkabilir.
Hangi soru?
Ben aslında yönetici değerlendirme anketindeki sorudan anlamıştım. Hatta darksaal'ın olur kesin demiştim olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?