Haziran 2013 Yönetici Değerlendirme Sonuçları | Yeni Co Admin: darksaal

Darksaal konusu hariç pek beğenmedim kararları . Modlardan gidecek çok insan var Editörlerden gidecek insanlar gitmemiş ve yükselecek insanlar yükselmemiş . Bu benim şahsi fikrimdir

Darksaal konusu hariç pek beğenmedim kararları . Modlardan gidecek çok insan var Editörlerden gidecek insanlar gitmemiş ve yükselecek insanlar yükselmemiş . Bu benim şahsi fikrimdir

Gidecek Moderatörlerden biri benim herhâlde.

Tebrik ederim @darksaal. Bu rütbeyi de layıkıyla yerine getireceğinden eminiz. Tebrik ederim.

Editörlüğü alınan arkadaşlarım içinde umarım gelecekte bu kadroda sizi tekrar görebiliriz. Tek temennim bu... :5:

Bu olayı yeminle 2 ay önce görmüştüm ama @takas'ın dediği gibi Ozan co-admin'di darksaal admindi.

darksaal'ı tebrik ederim yeni yetkisinin hayırlı olması dileğiyle.

co-admin rütbesinin açılmasıyla s.modların da bir hedefi olmuş olacak bakalım darksaal'dan sonra bunu kim başaracak kaç yıl sonra başaracak?

Kaç co-admin olabilir toplamda acaba? 😕

Bu genel bir yönetici - editör ataması değildi. Aslında hiç olmayacaktı ama bir sürpriz oldu darksaal için.

Yani birilerinin moderatör olması veya tam tersi moderatörlükten düşmesi söz konusu değildi.

Editörlük için ise editörlükte kalıp kalmamak kişinin tamamen kendi elinde. Yöneticilikten farklı bir rütbe editörlük. Gerekli konu sayısına ulaşan kişiler kalır, ulaşamayan kişiler gider.

tebrikler. hayırlı olsun. bi ara bende turuncuydum. ama osmanaslanla kavga edince düşmüştüm.

Biz de şok olduk daha çok sıcak bir gelişme. Bu benim tamamen şahsi düşüncem galiba 1 olur. 2014 yılında bu sayı 2'ye çıkabilir.
Ben aslında yönetici değerlendirme anketindeki sorudan anlamıştım. Hatta darksaal'ın olur kesin demiştim olursa.

Helal @darksaal valla,gerçekten hak ediyordun
.
Bu yetmez bir kaç aya admin olmanı bekliyoruz.

bende nota yazmıştım her fırsatta yazıyorum yazıyoruz zaten gerçekten sonuna kadar hakediyo forum için vazgeçilmez bi isim

Giden arkadaşlar için üzüldüm ama şunu da kimse diyemez @OzaN baya insaflı davrandı ve 2 hafta zaman verdi, değerlendiren pek olmadı. Yine isterlerse gelirler

Yönetici kadrosunda yeniliğe gerek yok. Yani görevinden alınması söz konusu birisi yok. Belki bir mod super mod (@xBUGRAx yada @Arslan Bey olabilir) bir Editör mod olur ama gerekli değil bence. Sık sık yönetimde değişiklik iyi değildir.

Co-Admin rütbesinin gelmesi çok güzel oldu bence. Zaten @darksaal 'a yakışan verildi diye düşünüyorum. Belki gizemli kalmaz artık

(mobil)

Son düzenleme: