Hazar Ergüçlü'den Yurt Dışı Açılımı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,499
Puanı
1,061
hazar-erguclu-bbc-ile-anlasti-11569197_3672_o.jpg

Haluk Bilginer, Yasemin Allen ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimlerden sonra Hazar Ergüçlü de yabancı bir dizide rol alan Türk oyuncular kervanına katılıyor.

'Kuzey Güney' ile üne kavuşan, son olarak Netflix'in ilk Türk dizisi 'Hakan: Muhafız'da rol alan ve iki hafta önce İngiltere'nin ünlü oyunculuk ajansı Subtitle Agent'la menajerlik anlaşması imzalayan Ergüçlü, BBC'nin yeni dizisi 'The Mallorca Files'a konuk oyuncu oldu.

İki dedektifin hikayesini konu alan dizinin Ergüçlü'lü bölümleri gelecek ay izleyiciyle buluşacak.

Sonuna kadar hak ediyor, harika oyuncu. Hazar'ı da Kanal D ünlü etti, sektöre kimleri kimleri kazandırdı. :bhr:

Sonuna kadar hak ediyor, harika oyuncu. Hazar'ı da Kanal D ünlü etti, sektöre kimleri kimleri kazandırdı. :bhr:
İnşallah dönmez takılsın oralarda konuk oyuncu olarak. :A
hazar-erguclu-bbc-ile-anlasti-11569197_3672_o.jpg

Haluk Bilginer, Yasemin Allen ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimlerden sonra Hazar Ergüçlü de yabancı bir dizide rol alan Türk oyuncular kervanına katılıyor.

'Kuzey Güney' ile üne kavuşan, son olarak Netflix'in ilk Türk dizisi 'Hakan: Muhafız'da rol alan ve iki hafta önce İngiltere'nin ünlü oyunculuk ajansı Subtitle Agent'la menajerlik anlaşması imzalayan Ergüçlü, BBC'nin yeni dizisi 'The Mallorca Files'a konuk oyuncu oldu.

İki dedektifin hikayesini konu alan dizinin Ergüçlü'lü bölümleri gelecek ay izleyiciyle buluşacak.
HBO dizisinde konuk oyunculuğu reddetmiş kesin cibildak sahne olduğu içindir yazık oldu:( @MasacRE- @DarkLegenD @Harunnn60 @Çiğdem- @Sherlock

Ben Hazar her yerden çıkmaya başladı demiştim :F Çok beğenmeme rağmen son zamanlarda her projede kendisini görüyoruz :A

Neyse kendisi ve sektör için güzel bir haber. Başarılar :bhr:

Boşuna ben bu kızı seviyorum demedim. Yüzü, havası ve duruşuyla taa Kuzey Güney'deki Simay karakteriyle ısınmıştım Hazar'a. Yüksek Sosyete, Protector derken bir anda yükselmesine çok sevindim. Kesinlikle sonuna kadar hakediyor. Here we go Hazar. :bhr: