"hazal'a ne olmuş böyle"

primavera

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
527
Puanı
234
zal_22.jpg

[h=2]Adını Feriha Koydum dizisini severek izliyorum. Hazal Kaya'nın kendine has bir güzelliğinin olduğunu düşünüyor ve çok beğeniyorum.

Ancak eski bölümlerle kıyasladığımda Hazal Kaya'nın çok fazla kilo aldığını fark ettim. Dün akşamki bölümünde de bu durum fazlasıyla gözüme çarptı.

Hazal gerçekten bu kadar kilolu mu ya da çekim sebebiyle mi ekrana öyle yansıdı bilmiyorum ama görüntü beni rahatsız etti. Aşk-ı Memnu dizisinde rol alırken, bir eli yağda bir eli baldayken bile böyle değildi.[/h]

hazal baştan beri kilolu kız ama kendini frenlemeye çalışıyor .. naparsa yapsın 30 undan sonra akrep nalan gibi bişey olur ama şu anki hali çok hoş seviyorum kızı:))

ceket öyle göstermiş bence.. tabi almışsa az bi kiloda almıştır.. ama olsun.. o her haliyle çok güzel bir kız bnce.. çokta tatlı..

heee çok tatlı kız ..

ama 10 yıl sonra nolur çekilmez bir hale gelir çünkü obezlik var biraz kızda:)
hazal kaya geçen yaz aylarında da aynı haberlerle sarsılmıştı.. kız yeni sezonda izleyici karşısına sıska gbi çıkmıştı.. yaz aylarına girerken tüm kadınlarda olr böyle fazlalıklar... haliyle kış ayından çıkıyoss.. siz erkekler anlamazsınız.. çnkü sizin varlığınız bile fazlalık:F

Son düzenleme:
hazal kaya geçen yaz aylarında da aynı haberlerle sarsılmıştı.. kız yeni sezonda izleyici karşısına ıska gbi çıkmıştı.. yaz aylarına girerken tüm kadınlarda olr böyle fazlalıklar... haliyle kış ayından çıkıyoss.. siz erkekler anlamazsınız.. çnkü sizin varlığınız bile fazlalık:F

bizim bir kedi vardı yazın iğne ipliğe dönerdi kışın gürbüzleşirdi.. bu hazalın mevsimlere uyumu sanırım çevreye uyum sağlama amaçlı ama doğal değil çünkü normalde kışın üşümemek için yağ tutması lazım bu yazın yağlanıyor:))

erkeklerin böyle bir sorunu olmaz çünkü erkeklerin rejimle işi yok.. serbest koyverirler göbeklerini standardı korurlar estetikle işleri olmaz..

bizim bir kedi vardı yazın iğne ipliğe dönerdi kışın gürbüzleşirdi.. bu hazalın mevsimlere uyumu sanırım çevreye uyum sağlama amaçlı ama doğal değil çünkü normalde kışın üşümemek için yağ tutması lazım bu yazın yağlanıyor:))

erkeklerin böyle bir sorunu olmaz çünkü erkeklerin rejimle işi yok.. serbest koyverirler göbeklerini standardı korurlar estetikle işleri olmaz..

ya sana inanamıyorum selim.. Valla düşüp bayılıcam yahu..:Fkışın kadınlar spor yapamadığından heleki oyuncuysa hiç spor yapamaz ki dolayısıyla kilo alır.. yani bunu düşünemediğine ve ayrıca bi insanla bi kediyi de karşılaştırmana inanamıyorum. nokta

ya sana inanamıyorum selim.. Valla düşüp bayılıcam yahu..:Fkışın kadınlar spor yapamadığından heleki oyuncuysa hiç spor yapamaz ki dolayısıyla kilo alır.. yani bunu düşünemediğine ve ayrıca bi insanla bi kediyi de karşılaştırmana inanamıyorum. nokta

ama kedilerdeki daha doğal onlarda canlı bizim gibi... kışın değil yazın tüy döküyorlar:))

hazala laf söylemiyorum hazal berenden sonra en sevdiğim sanatçıdır ama hazalda durum kritik şimdiden uyarmak istemiştim 30 undan sonra kendine dikkat etmeli vucut kilo almaya müsait :))

selim kızların %99 u yaza girerken mutlaka kilo almıştırki.. bnm bile geçenlerde yarım fazlalığım vardı.. 2 gün kendimi tuttum.. 1.5 kilo gitmiş.. yani bu hazalla ilgili bi durum değil tüm kızlarda aynı sorun var.. o da oyuncu olduğundan spor yapamamış... biz gnlük hayatta bil yazpamıoss.. yani set - günlük hayat derken almıştır biraz.. kıza haksızlık etmemelisin yani...

tv gazetesinden almış olmalı.. onlarda zaten resimlerin üzerinden oynayıp koyuyolar

hürriyetten aldım kızın resimler dışındada incelersen anlaşılıyo bide yazı için kaynakmı koyacağım