Hazal Kaya'nın Yeni Dizisinin Adı "Son Yaz" Oldu!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Furkan Sögüt / Televizyon Gazetesi.com

Hazal Kaya'nın yeni dizisinin adı 'Son Yaz' oldu!

Eylül ayında atv ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan ve adı 'Son Yaz Balkanlar 1912' olarak bahsedilen dizinin adı kısaltıldı ve yeni adı 'Son Yaz' oldu.

Adam Film'in yapımcılığını yaptığı ve Makedonya'da çekilecek olan 'Son Yaz' dizisinin başrollerini Hazal Kaya,Tardu Flordun, Tuğçe Kazaz ve Furkan Palalı paylaşıyor.

post169303_img1.jpg

Haberin her hakkı saklıdır! Kaynak belirtilmeden kullanılamaz!

Furkan Sögüt -
Fks14

balkanlar 1912 olsaydı çok daha iyi olurdu son yaz ne lan :D

Evet sanirim öyle olacak. Çünkü atv'nin yeni sezon tanitim fragmani'nda da ilk olarak Tugçe'nin adi verildi.

Bende cok sacma buldum Hazal Kaya 1. Yazmasi lazimdi ... Bu dizide tek kaliteli güzel kariyerinin en üst surasinda olan Berenden sonra TR de en cok fani olan kadin ve Reyting Yildizi kadin Dizinin bel kemigi ve diziyi ayakta tutacak tek Kadin !!Hazala gercekten haksizlik yapilmis !!

Bende cok sacma buldum Hazal Kaya 1. Yazmasi lazimdi ... Bu dizide tek kaliteli güzel kariyerinin en üst surasinda olan Berenden sonra TR de en cok fani olan kadin ve Reyting Yildizi kadin Dizinin bel kemigi ve diziyi ayakta tutacak tek Kadin !!Hazala gercekten haksizlik yapilmis !!

Katiliyorum. Hazal'in adi verilmeliydi ilk olarak.

Mesela düsün bu baslikta da "Hazal Kaya'nin yeni dizisi" yaziliyor, "Tugçe Kazaz'in yeni dizisi" diye bahsedilmiyor..

Maç izlerken alt bant reklamlarinda bende gördüm Hazal 2.oyuncu olmuş.Bu Hazal'ı napar? "Paragöz" yapar.Med yapım Hazal para var diye cıktı diziden demişti.Haberi haklı gösteriyor resmen.