Kızın suçu ne? Kendi hayatı ama magazinciler sürekli gündeme getiriyor. Çoğu uydurma olaylarla..Canı sıkıldıkca ya zayıflar ya saç rengi falan değişir. Gündemde kalma çabaları bunlar
Çok güzel olmuş.
Kızın suçu ne? Kendi hayatı ama magazinciler sürekli gündeme getiriyor. Çoğu uydurma olaylarla..Canı sıkıldıkca ya zayıflar ya saç rengi falan değişir. Gündemde kalma çabaları bunlar
Kızın suçu ne? Kendi hayatı ama magazinciler sürekli gündeme getiriyor. Çoğu uydurma olaylarla..
Çok güzel olmuş.
Magazincilerin kendisini takip ettigini biliyordur sanirim
filmdeki karakter için değiştirmemiş miKızın suçu ne? Kendi hayatı ama magazinciler sürekli gündeme getiriyor. Çoğu uydurma olaylarla..
Çok güzel olmuş.
Düşünmüyor zaten Kenan'ın programında da diyordu bıktım diye.filmdeki karakter için değiştirmemiş miniye magazincileri düşünsün
Fotoğrafa bakılırsa yine gizli çekmişler.Magazincilerin kendisini takip ettigini biliyordur sanirim
Düşünmüyor zaten Kenan'ın programında da diyordu bıktım diye.O dur zaten ama çok güzel olmuş.
Fotoğrafa bakılırsa yine gizli çekmişler.
Geneli dedim ben.Gizli mi?Hadi gizli olsun diyelim isteyerek cektirmemis olsa yüzündeki tebessüm nedir?
Geneli dedim ben.Twitter'a koymuş yani ne var? Bence öyle bir amacı yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?