Hazal Kaya'nın Yeni İmajı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Bugüne kadar pek çok dizide yer alan ve oyunculuğuyla da adeta göz dolduran sevilen oyuncu Hazal Kaya yepyeni bir imaja büründü.

Sevilen oyuncu yepyeni filmi ''İtirazım Var'' için saçlarının rengini değiştiren Hazal Kaya, hayranlarıyla bu fotoğrafı paylaştı.

İşte sevilen ve güzel oyuncunun yepyeni filmi İtirazım Var için yeni imajı.

dizilerde bu sene boşa kürek salladı umarım filmde dikiş tutturur sevilen! oyuncu

Ben çok beğendim rengini ama kendi rengi daha çok hoş. Bundan sonra boyatmasın bence kendi doğal rengi daha güzel.

bu resim ufak tefek insan tatlılığının özeti.

Son Yaz dışında hiçbir dizisini izlemedim bilmiyorum.o da yayından kaldırıldı zaten.

onu bende izledim orda hazalın oyunculuğu yetersiz kaldı bence ?

orda diğer kadın çok iyiydi hanı şu yunanlılara gelin verdiğimiz kadın neydi ismi ya ? unuttum

Asıl Tuğçe Kazaz oyuncu değil senin yanlışın var dostum.

tuğçe kazazın diğer dizilerini bilmem ama son yazda hazaldan iki kat iyiydi birde hazala göre uzun olduğu için rolünede yakışmıştı .. hazal elbiselerin içinde kaybolmuştu
şiveyide tuğçe çok iyi yapıypordu şivedede hazal olmamıştı

En son Kenan İmirzalıoğlu ile Uzun Hikaye filminde rol aldı Tuğçe Kazaz ama performansı çok zayıftı.

Ama Allah var çok güzel kız.

Son düzenleme:
isterse Platin sarısı yapsin (nasıl bir renk bilmiyorum ama yaptirsin) nafile oyunculuk bacim))

saçına başına kilosuna verdiği özeni artık oyuncuuluk eitimine vermesini diliyoruz ):

Canı sıkıldıkca ya zayıflar ya saç rengi falan değişir. Gündemde kalma çabaları bunlar

Pek degisiklik görmedim ama Hazal Kaya yı beğeniyorum