Hazal Kaya'nın Sosyal Medyayı Sallayan Açıklaması!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,777
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Güzel oyuncu Hazal Kaya'nın sosyal medyayı sallayan açıklaması!

'Aşk-ı Memnu', 'Adını Feriha Koydum', 'Maral: En Güzel Hikayem' ve 'Bizim Hikaye gibi yapımlarda rol alan, şu sıralar Ay Yapım ve Medyapım ortaklığında çekilecek olan 'Benden Ne Olur' filmine hazırlanan güzel oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz gün katılığı Instagram canlı yayınında söyledikleri ile sosyal medyayı salladı.

Kaya, kendisine sorulan "Çocuğun lgbti+ olsa ilk tepkin ne olurdu?’ sorusuna "Beni hiç ilgilendirmez. Bu konuda çok hassasım. Benim ne tepkim olabilir? O benden başka bir birey. Onu yönlendirmek haddim değil. Ben ancak ona yol arkadaşı olabilirim." yanıtını verdi.

Güzel oyuncu bu ifadelerin ardından Twitter'da Trend Topic (TT) oldu.

https://twitter.com/x/status/1271438966462582785

LGBT bireylerin uğradığı ayrımcılık ve kötü muamele biterse bu tarz sohbetler de biter maalesef çağdaşlıkta çığır açan bir ülkede değiliz.
Ya tamam da millete ikide bir çocuğunuz lgbt olursa ne yaparsınız demeleri beni sıkıyo. Bakın ben çok mevcut sistemi öven biri değilim az çok biliyorsunuz. Ama bu konuda o kadar anlayışsız bir ülke de değiliz. Gazi Üniversitesi denince akla gelen şey ağır abiler vardır kızlar erkekler el ele bile tutuşamaz gibi bir algı değil mi? Orda okudum 4 yıl ve orda bile bu tarz şeylere tepki gösterilmiyordu. Metroda, otobüste ve kafelerde de sık sık gördüm bu tarz insanları ve hiç başlarına kötü bir şey geldiğini görmedim.

Ben de tt olunca yine ne güzel konuştu diye düşündüm hakketten güzel konuşmuş

Yil olmus 2020, Türkiye'de hala böyle seylerin TT olmasi üzücü.
Iyi ki Twitter kullanmiyorum.