Hazal Kaya'dan Dikkat Çeken Açıklamalar: "Doğurmak İstemeyebilirdim!"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,742
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

'Aşk-ı Memnu', 'Adını Feriha Koydum', 'Maral: En Güzel Hikayem' ve son olarak 'Bizim Hikaye dizisinde rol alan güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya, Instagram'da Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA)’nın canlı yayınına katıldı.

Geçtiğimiz yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan ve Anneler Günün'de yaptığı paylaşım ile beğeni yağmuruna tutulan Hazal Kaya, katıldığı canlı yayında kadınlara karşı uygulanan psikolojik şiddetten bahsetti ve "Doğurmak istemeyebilirdim. Bu beni daha az kadın yapmazdı. Anne olmak istemeyen kadınları daha az kadın yapmıyor. Anneliğin kutsanmasından çok rahatsız oluyorum. Bunun da kadınlara bir baskının yolu olduğunu düşünüyorum. Dünyada herhangi bir canlıya karşılıksız emek veren herkes benim için annedir" ifadelerini kullandı.

Kaya, bu ifadeleri kullandıktan sonra Twitter'da Trend Topic (TT) oldu

Gerçekten helal olsun tt olduğu zaman acaba ne rezillik yaptı da tt oldu değil ne deyip helal olsun dedittirdi diyilen nadir ünlülerden

Reactions: denizz19
Yine kudurtmuş bazı kitleleri

Dediği çok doğru. Evlilik kutsaldır, annelik kutsaldır vs hepsi palavra. Kadın, kendisine dayatılan toplumsal figürden saplasın diye uydurulan laflar. Günümüz dünyasında bu eskimiş laflara yer yok.

Anneliğin kutsanmasından niye rahatsız oluyorsun ki?
İsteyen doğurmak ister istemeyen doğurmaz o konuda katılıyorum ama annelik de kutsaldır yani sori

Helal olsun Nokta atışı konuşma yapmış çok takdir ettim 🤗 yaptığı konuşmada aslında anlatmaya çalışılan yorum :

Son düzenleme: