Hazal Kaya ve Burak Deniz'den İlk Kare!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Hazal Kaya ve Burak Deniz'den İlk Kare!

'Shameless' uyarlamasının başrol oyuncularından ilk kare geldi!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve dünyanın en çok izlenen dizilerinden birisi olan 'Shameless' ülkemize uyarlanıyor. Ülkemizde 'Utanmazlar' adıyla yayınlanacak olan dizi mutsuz Ev Kadınları'nda da imzası olan Hatice Meryem tarafından uyarlandı. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yapacağı dizinin başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz yer alıyor. Merakla beklenen dizinin ikilisi bugün bir araya geldi ve ikiliden ilk kare yayınlandı.

''Utanmazlar'' Eylül ayında FOX'ta!
Orijinal formatta oku

Burakla Hazal çok ama çok uyumlu görünüyorlar süper bir çift olacaklar

Allah affetsin Uzun zamandır bu kadar çirkin jön görmedim.Yine partneriyle arasında yarım metre fark var Hazal`ın

önümüzdeki sezon forumda olacaklar (spoiler)

@Çiğdem- : ay bu hazal çok çirkin, şişko, kısa
burakcığımın yanına yakışmıyor
@denizz19 senin saçını başını yolarım hazalım 1 tanedir
@mrt-06 : aaa yapmayın böyle şeyler bir dizi değmez ama bence çiğdem ablam kıskançlık yapıyor (alttan yılan gülüşü
)
@vadikızı bence de atacanım haklı yapmayın böyle şeyler, öpüşün barışın (polyanna mode on)
@destere savaşmayın sevişin....

Canım yeni sezonda ben burda olmam

Şahane görünüyorlar, Hazal'ın partneri için Burak Deniz'de aklımdan geçen bir isimdi. Çok iyi oldu. Merakla bekliyoruz.

Furkan ardınç ve burakı severim ama başrol kaldırıcak oyuncu değiller tutmuş dizilerde yan rol olmalılar bence bu kaçıncı batıracağı dizi olucak saymayı bıraktım vlla

Furkan ardınç ve burakı severim ama başrol kaldırıcak oyuncu değiller tutmuş dizilerde yan rol olmalılar bence bu kaçıncı batıracağı dizi olucak saymayı bıraktım vlla
başrol musa uzunlar olacak zaten
hazal da onun kızı senin oğlanın karakteri bilmiyorum orjinalini izlemediğim için

Burak Deniz hangi rolde olacak?
Steve/Jimmy rolünde olacakmış.

Orijinal dizinin konusu nedir?
Shameless Dizisinin Konusu : Chicago’nun güneyinde geçen dizi altı çocuk ve bir babadan oluşan ailenin trajikomik hikayesini anlatmaktadır. Baba Frank Gallagher alkol batağında çok eğlenceli vakit geçirirken, çocukların en büyüğü Fiona Gallagher ise kardeşlerini bir şekilde okutma ve geçindirme derdindedir. Ailenin başına zaman zaman komik çoğu zamansa yürekleri sızlatan olaylar gelmektedir. Her ne olursa olsun Gallagher ailesi her türlü şeyin üstesinden gelir imajı işlenen dizide, bu konuyla alakalı ” Biz Gallagher’larız. Onlara bunu gösterelim” sloganı yatar.

Teşekkür ederim

Musa bey eşkiyaya neden gelmiyorkı ahrcıyor kendisini
@xemrexxx @batuhankaralar

Dirilişe gelir belki bey olarak

Teşekkür ederim
kız çene çalmayın cevap verin.ss
https://fav10.net/forum/threads/en-İyi-oyuncu-yarışması-sezon-finali-oylaması.268631/