Hazal Kaya ve Ali Atay'dan Yeni Proje!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
thumbnail_1399988927.jpg

Ekranların sevilen ikilisi ve aynı zamanda geçtiğimiz haftalarda beraberliklerini ilan eden genç aşıklar Hazal Kaya ve Ali Atay aynı projede buluşuyor!

Kısa sürede büyük ilgi gören "İtirazım Var" filminin hikayesini hem izleyicilerin hem de oyuncuların çok sevmesi nedeniyle başarılı yönetmen Onur Ünlü filmin ilgi üzerine 2.sinin çekileceğinin de startını verdi ve çalışmalara başladı!

Genç çift Hazal Kaya ve Ali Atay'da İtirazım Var'ın 2. filminde bir araya gelecekler ve aynı projede buluşacaklar!

Son düzenleme:
doğru yolu bulmuşlar sinemadan devam etsinler tvde pek ekmek yok onlara:A

filme başarılar :)

Konuyu açacaktım aslında birkaç gün önce, üşendim. :)

Hayırlı olsun, bekliyoruz. :)

Yeni sezonda Hazal'ım güzel bir diziyle ekranlara gelecek İnş. ve bu sefer TV'deki şanssızlığını kıracak İnş. :)

Konuyu açacaktım aslında birkaç gün önce, üşendim. :)

Hayırlı olsun, bekliyoruz. :)
Bende açan yok diye açtım, es geçilmesin konu dedim. Bu arada film çok güzel, tavsiye ederim. Hatta bir daha gitmeyi bile düşünmüyor değilim, o derece. :)

Yanılmıyorsam Ali Atay, 'İtirazım Var' filminde yoktu. Diğer çekilecek filmde olabilir tabi ki. :)

Filmi sadece 105 bin kişi izlemiş, bence çok az 2. çekilmesi için..

Yanılmıyorsam Ali Atay, 'İtirazım Var' filminde yoktu. Diğer çekilecek filmde olabilir tabi ki. :)
Benim de kafama takılmıştı ama acaba ben mi göremedim ya da konuk oyuncu felan mıydı düşündüm ama aldığım site de öyle yazıyordu. Şimdi araştırdım, Ali Atay 1. filmde yokmuş. Konuyu düzenledim. :)

Benim de kafama takılmıştı ama acaba ben mi göremedim ya da konuk oyuncu felan mıydı düşündüm ama aldığım site de öyle yazıyordu. Şimdi araştırdım, Ali Atay 1. filmde yokmuş. Konuyu düzenledim. :)
Filmle ilgili bilgilere birden çok kez baktım ama hiçbir şekilde Ali Atay'a denk gelmedim. 'Leyla ile Mecnun'un oyuncuları olduğundan, Ali Atay'ın ilk filmde rol aldığı algısını oluşturmuş; bu yüzden araştırma gereği duymamış olabilirler. :)

ali atay çok sevdiğim bir oyuncu hazalcığımıda seviyorum başarılar :Z:Z:Z