- Reaksiyon puanı
- 28,125
- Puanı
- 1,059
Ünlü çift, ilk defa bir proje için beraber kamera karşısına geçti ve yeni nesil market alışverişi deneyimi sunan ‘İstegelsin’in reklam yüzü oldu.
Anne oldu canım resmen bambaşka bir Hazal oldu.Dudak parlatıcısı Nihal ne olmuş be sana?
Gözümüzün önünde yaşlandı, üzülmüyor değilim. Hala Feriha'nın sahnelerini denk geldikçe bakıyorum.Anne oldu canım resmen bambaşka bir Hazal oldu.
Ne yaşlanması hala çok genç ve güzel. Büyümek diyelim biz ona.Gözümüzün önünde yaşlandı, üzülmüyor değilim. Hala Feriha'nın sahnelerini denk geldikçe bakıyorum.
Yaşlandı derken yaş aldı demek istedim, büyümedi çünkü hala çok kısa.Ne yaşlanması hala çok genç ve güzel. Büyümek diyelim biz ona.
Bugün Menajerimi Ara'da kısa da olsa göründü yine ışıl ışıldı. Bizim Hikaye'deki haline bayılıyordum ben. Feriha'da da hep üzgündü izlediğim zamanlardan hatırlıyorum. Ama hep güzel.
Hahahah boy kısmı iyiydi. Yaşlandı denildiğinde aklıma hep böyle bildiğimiz yaşlılar geliyor ama aslında aynı şeyi diyoruz.Yaşlandı derken yaş aldı demek istedim, büyümedi çünkü hala çok kısa.
Bizim Hikaye'nin ilk 14 bölümünü izlemiştim ama sarmayınca bıraktım, orada kilo almıştı sanki ama sonra epey zayıfladı sanırım. Her haliyle güzel gerçekten. @sokak sanati
Unutursak kalbimiz kurusun.Hahahah boy kısmı iyiydi. Yaşlandı denildiğinde aklıma hep böyle bildiğimiz yaşlılar geliyor ama aslında aynı şeyi diyoruz.
Sonradan zayıfladı aynen. Şimdi Medyapım'ın filminde oynuyor, çekimleri yeni bitti. Kışın vizyona girecek, hemen gelse de izlesek.
Hahaha bu foto hiç gözümün önünden gitmiyor. Bu arada biraz daha devam etseydin bölümlük hikayelerin kalmadığını fark ederdin. 15'ten sonra bölümlük hikayeler yerine bildiğin birkaç bölüm işlenen konular olmuştu.Unutursak kalbimiz kurusun.
Ekranlara geri dönse keşke ama zor, anne oldu artık. Bu saatten sonra TV yerine internet dizilerinde yer almayı tercih edecek sanki, Bizim Hikaye fena değildi ama sitcom dizisi gibi her bölüm başka konular işlenince bırakmıştım. Filmini bende bekliyorum ama bize anca yeni yıldan sonra gelir gibi.
Dayanamadım artık, Çukur, Kadın ve UTC'nin yanında çok tırt kalıyordu Şeyma karakterini çok özleyeceğimi bile bile mecburen bıraktım.Hahaha bu foto hiç gözümün önünden gitmiyor. Bu arada biraz daha devam etseydin bölümlük hikayelerin kalmadığını fark ederdin. 15'ten sonra bölümlük hikayeler yerine bildiğin birkaç bölüm işlenen konular olmuştu.