Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul 'Sorgu'da Buluşuyor! | TOD

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,842
Reaksiyon puanı
63,295
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
GRuR8KtXQAE80t0


Son dönemde 'Sarmaşık Zamanı', 'Zamanın Kapıları' gibi yapımları izleyiciyle buluşturan TOD'dan yeni bir dizi daha geliyor.

Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul'u bir araya getiren 'Sorgu'nun kadrosunda Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş yer alıyor.

Yapımcılığını Karga Seven Pictures'ın, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in, senaristliğini Nuray Uslu ve Milay Ezengin'in üstlendiği polisiye dizisinin konusu ise şöyle:
Sorgu biriminin tek kadın memuru olan Cihan Manoğlu’nun (Hazal Kaya) babası Hayati, ölü bulunur. Bu şüpheli ölümün dosyası Cihan gibi sorgu memuru olan mesai arkadaşı Metin Yazıcı’ya (Çağlar Ertuğrul) verilir. Dosyayla ilgili gerçekler ortaya çıktıkça Cihan ve Metin arasındaki derin aşk da sınanacaktır. Zira bu hikayede potansiyel bir cinayet şüphelisine dönüşmeyecek hiç kimse yoktur!

İlk kareler:
GRuR8ImXoAAImjX

GRuX0fJXYAAWMMM

GRuR63IXAAA-2Wq

GRuR8LQaYAARTWa
 
  • Beğendim
Reactions: tekin and ozmoturk
Katılım
28 Ağustos 2023
Mesajlar
200
Reaksiyon puanı
155
Puanı
44
tod platformundaki dizi-filmlerin izlenme verileri açıklanıyormu ? netflix-disney-amazon verilerine çok kolay erişiliyor. bildiğim kadarıyla tod platformuna baya iş yapılda acaba veriler nasıl ?