Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Tekrar Aynı Dizide

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,745
Puanı
1,060
Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum'daki Emir-Feriha çiftiyle tv'nin unutulmazları arasına girmişti.

İkilinin fanları iki oyuncuyu başka dizilerde farklı partnerle görmek istememişti.
Önce Çağatay-Seranay ikilisini protesto eden fanlar daha sonra Hazal Kaya'nın yeni dizisinde öpüşmesi üzerine küplere binmiş,twitterdan hakarete varan mesajlar göndermişlerdi.

Şimdi ise fanlar ikiliyi kendi yapımları olan Aşkın Yolu Bir adlı dizide buluşturdu ve yaptıkları için şunları söylediler:

“Hazal’la Çağatay’ı bi arada izlemeyi çok seviyoruz, tekrar bi projede birleşsinler dedik olmadı.O zaman biz de bunu bi nebze olsun gerçekleştirmek için böyle bi işe kolları sıvadık, kendimizce yaptığımız videolarla yetinicez şimdilik.Biz bu ikiliden vazgeçmeyiz, biz farklıyız, öylesine söylemiyoruz bunları demiştik.Çünkü Onlar da çok farklı.Birlikteyken ekrana yansıttıkları enerji, gerçekçilik kimsede yok.Yapabildiğimiz sıklıkta, elimizden gelirse her hafta Hazal’la Çağatay birlikte oynarmışçasına videolarla buralardayız
awww.medyabey.com_wp_includes_images_smilies_icon_smile.gif
İyi Seyirler..”

@mrt-06 @dizi kolik @Almila @Forumdash @denizz19 @Fks14 @sokak sanati @Bully @*Dream* @Yakamoz-Asi

Ekli dosyalar

• awww.medyabey.com_wp_includes_images_smilies_icon_smile.gif
    awww.medyabey.com_wp_includes_images_smilies_icon_smile.gif
    174 bayt · Hit: 375
Tanitim güzel olmus :D
Efsane ciftler tekrar bir araya gelse süper reytingler alir mi orasi tabi muamma.

Başlığı görenler de gerçekten ikisinin yeni dizide oynayacağını sanacak valla :F@xemrexxx

hazal fanları çok açıkgöz kendi dizileri izlenmiyor,çağatayın fanlarını kendi dizilerine çekmeye çalışıyorlar
dikkat ederseniz bu istek hep hazal fanlarından geliyor
çağatayın fanlarının böyle bir arzusu yok adamın dizisi izleniyor serenay sarıkaya'ylada gayet uyumlular

Çok kötü.. Bir daha aynı projede yer almasınlar bence aynı başarının yakalanacağını sanmıyorum..

Videoyu beğendiğimi söyleyemeceğim. Daha özenli bir şekilde olsa daha iyi olabilirdi ama şu doğru ve tek bir gerçek var. Bu ikili tekrardan bir dizi projesiyle ekranlara çıkarsa yine büyük bir başarı elde edeceğinden çok eminim. Hazal'ın dizisi reyting alamıyor diyen arkadaşlara partnerinin ekrandan ne kadar bir itici yüzü olduğuna dikkatli bir şekilde bakmasını öneriyorum. :)