Hazal Kaya Hayranları Güzel Oyuncunun Yeni Dizisindeki Jönü Hiç Beğenmedi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Adam Film'in yeni dizisi Son Yaz Balkanlar'ın oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.
Adını Feriha Koydum dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Hazal Kaya'nın yeni dizisi Son Yaz Balkanlar'ın kadrosuna ünlü oyuncu Tardu Flordun da katıldı. Dizide Hazal Kaya'nın sevgilisini canlandıracak olan Flordun'a sosyal medyada tepki oluştu.
Hazal Kaya'nın hayranları, Son Yaz Balkanlar'da sevgilisini canlandıracak olan Tardu Flordun'u güzel oyuncuya yakıştıramadılar. Tardu Flordun'un yaş olarak da Hazal Kaya'ya uygun olmadığını söyleyen Hazal Kaya hayranları, daha önce adı açıklanan Seçkin Özdemir'le anlaşılmamasına da tepki gösterdiler.

634802708814531406.jpg

Ben de yakistiramadim açikcasi. Tardu Flordun Hazal'in abisi yasinda bence..

Bencede yaaa bu ne ???!!! O dizinin en degerli ve tek Reyting oyuncusu Hazal kaya ve gidiolar onun yanina kendinden 20 Ya$ büyük birini koymuslar inanamiorm resmen !! Hazal kaya Türkiyenin en cok Fani olan 3.Kadini ve Reyting Yildizi olan bi oyuncu onun gibi kaliteli Güzel basarili ve kariyerinin en yüksek noktasinda olan bi Oyuncuya bunumu yapmislarr inanamiorm resmen !!! Hazal 22 Yasinda adamda 40 !!!

Acil degismesi lazim. Tardu Flordun'un ozelligi rating dusurmek. Cagatay'dan sonra boyle bir partner olmamali kesinlikle. Ya Hazal cekilsin ya da Tardu. :)

Adam Film yanlış bir seçim yapmış, dizinin tutmasına garanti gözüyle bakılıyordu, bakalım bu gelişme diziyi nasıl etkileyecek...