Hazal Kaya Facebook Sayfası 5 Milyon Beğeniyi Geçti

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,021
Puanı
1,061
Sıla dizisindeki küçük rolünden sonra Genco ve Aşk-ı Memnu'da yardımcı başrol olan ve Adını Feriha Koydum'daki Feriha rolüyle zirveye çıkan Hazal Kaya'nın facebook sayfası 5 milyon beğeniyi geçti.

Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum'daki rolleri yurtdışında da popüler olan oyuncunun özellikle Ortadoğu'da ve Balkanlar'da milyonlarca hayranı bulunuyor.Hazal Kaya, Beren Saat'den sonra 5 milyon beğeniyi geçen 2. Türk Tv oyuncusu oldu.

Hazal çok beğendiğim oyunculardan birisi. Büyük Tebrikler.

Tebrik ederim.

Fanara bak sen.
Bakalım 5 milyon videoları hazırlanacak mı.

hazal en sevdiyim oyuncu.nerdeyse tum hayranlaari yabanci.sayfasina araplardan,balkanlardan o kadar yorumlar geliyor ki.zaten slovakyada afk inanilmaz izleniyor.bir slovyak sitesinde afk-nin reytingleri 16-i gecti diye bir haberi vardi hatta

Sayfayı açmadan kimin yazdığını anlayabildigimiz uyduruk bir haber. Türkiye de 5 milyon ergen internete yani)))
senin hüloğğ dizilerinin oyuncuları için türkiyeyi düşün sadece hazalın 5 milyonunun 1.45 milyonu türkiyeden
))

Tebrikler benim Hazal'ıma. 🙄 Değil 5 Milyon, o rakamlar 50 Milyon'u görecek 50!

Tebrikler, büyük başarı.

@xemrexxx cidden tebrik ediyor musun sen.

Tebrikler ..
Kanal D 'nin dizisinde oynayıp biraz kendini yıprattı. Aslında Beren'den de iyi

Umarım reytingleri en azından bunun çeyreği olur))))
reytingi beni ilgilendirmiyor takip ettiğim biri değil

ayrıca her alanda başarılı olmasına da gerek youncuysa oyunculuğunu geliştirsin her rolü oynayabildiğini kanıtlasın yeterli BENİM için