Hazal Kaya Eski Dizisine Geri Döndü !

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Başrolünde yer aldığı Son Yaz Balkanlar dizisinin yayından kaldırılmasıyla ortalıklarda gözükmeyen Hazal Kaya eski dizisi Behzat Ç. 'ye konuk oyuncu olarak katılıyor.

Bilindiği gibi Hazal Kaya dizinin ilk bölümünde Behzat Ç.'nin öldürülen kızı Berna Ç.'yi canlandırmıştı.

Dizinin önümüzdeki cuma 81. bölümünde yer alacak olan güzel oyuncu , dün sabah çekimler için Ankara'ya gitti.

Hazal Kaya dizinin eski olaylarının anlatıldığı flashback sahneleri için kamera karşısına geçti.

Behzat Ç.'nin sinema filminde de yer alan Hazal Kaya ; '' Behzat Ç. yer aldığım en iyi projelerden biri'' diye açıklama yaptı.

Hazal Kaya zaten belirli aralıklarla çıkıyor dizide flashback olarak, bu yeni bir şey değil.
Ama ilk bölümde cekilen sahneleriyle cıkıyordu demek yeni flashback sahneleri cekilmiş.
Güzel..

Eski dizisine döndü deyince bir an Adını Feriha Koydum sanmıştım

Doğru yolu bulmuş

- - - Ekleme - - -

Hazal Kaya zaten belirli aralıklarla çıkıyor dizide flashback olarak, bu yeni bir şey değil.
Ama ilk bölümde cekilen sahneleriyle cıkıyordu demek yeni flashback sahneleri cekilmiş.
Güzel..

Yok öyle bişey en fazla 2-3 kere çıkmıştır oda 1.Sezondur.

Doğru yolu bulmuş

- - - Ekleme - - -

Yok öyle bişey en fazla 2-3 kere çıkmıştır oda 1.Sezondur.

Yok öyle bişey derken? Ben de izliyorum heralde diziyi dimi bilader?
Ne 2 si 3 ü ilk sezon o tokat sahnesi 100 defa çıktı sen neden bahsediyon 😉

bence gerek yoktu boyle bir sey yapmasina

Yok öyle bişey derken? Ben de izliyorum heralde diziyi dimi bilader?
Ne 2 si 3 ü ilk sezon o tokat sahnesi 100 defa çıktı sen neden bahsediyon 😉

100 defamı ya bırak bu işi sen.en fazla 2-3 defa çıktı oda ilk sezon.

Yanlış yapmış zaten izlenmiyordu dizi iyice batar bu hamle ile ama Behzat Ç geçenlerde bir bölüm denk geldi çok beğendim herkes sırlarını anlatıyor falan iyidi..

dizide ölmeseydide devamlı izleyebilseydik keşke ..

emirin tosbağasında oynayacağına behzat gibi kaliteli bir dizide devam etseydi dahada süper olurdu ..

mecbur para kazanması lazım kendini hatırlatmalı sanırım
)))

atv bu kıza bi dizi yapmalı...Günümüzde geçen entrikali bi dizi yapmalı.Yada nikita dizisini TR'ye uyarlasınlar Alex rolunde oynasın...Demedi demeyin olur mu olur neden olmasın? Olursa güzel olur...

aa kalbime iniyordu AFKye döndü sandım keşke behzat ç ye döndü diyeydiniz

Böyle sahnelerin olması gerekiyordu zaten ve olacak. Hazal Kaya'nın her ne kadar az sahne alacak olsa da, onu tekrar dizide görmek iyi olacak. Hazal Kaya'nın olduğu bölüm, çok hareketli bir bölüm olacaktır.

Konuya nasıl girdiğimi bilemedim. AFK sandıydım. Behzat Ç. imiş, Pöööf... 😎