Hazal Kaya da Artık Bir Star

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Hazal Kaya yeni kuşak oyuncular arasında sezonu en karlı kapatan isim oldu
Show TV için sezonun en büyük sürprizi "Adını Feriha Koydum" oldu. Sayısız benzer yapım içinde fazla şans tanınmayan dizi rating ve popülarite itibariyle beklentilerin hayli üzerinde bir sezonu geride bıkakıyor...

Hazal Kaya ise dizinin ürettiği en ciddi değer haline geldi. Aşkı Memnu'dan sonra başrol statüsüne terfi eden genç oyuncu Feriha karakteriyle tartışmasız bir şekilde level atlamış gözüküyor. Sosyal medyanın en çok konuştuğu oyuncular arasında yer alan Hazal Kaya, sezon başlarken bir kademe altında olduğu Beren Saat, Tuba Büyüküstün gibi isimlerle artık birlikte anılıyor.

"Genco" gibi vasat bir yaz yapımından bu yana büyük mesafe katteden Hazal Kaya yeni kuşak oyuncular arasında sezonu en karlı kapatan isim olarak yıla damgasını vurdu

Bence en başarılı olduğu rol Genco'daki Özge rolüydü. Vasat bir yaz dizisi diye küçümsenmiş ama son yıllardaki nadir iyi gençlik dizilerinden biriydi. Oradan beri kariyerinde gelişme gösterdiği ise tartışılmaz bir gerçek tabii. :)

Bence Genco vasat bir yaz dizisi degildi. Gayet güzel bir konusu ve hikayesi vardi ve gayet sevildi.

Evet öyle Zaten Bol Reytingli Bi YILDIZ <3
1.Beren Saat
2.Tuba Büyüküstün
3.Hazal Kaya
TÜRKiYENiN En Ba$arili ve En cok Fani olan 3 Kadin Yildizi ve BOL REYTiNGLi olan Kadinlari...

hazal kaya başını beren saatin çektiği starlar listesinde ilk ona rahat girer tuba 11. olur 😀d

ayy benim en sevdiğim kadın oyuncudur.. yeni sezonda da yine izleyeceğim onu..

Genco harikaydı ya. Herkes onu orda tanıdı hani..
hayır bence.. acemi cadıyla ilk oyunculuk hayatına başlamıştı daha sonra sıla ve gencoda oynadı.. daha sonra aşk-ı memnuda iyice tanındı ve adını feriha koydumda büyük bir çıkış yaptı..

Ben diğer sayılan isimlerle bir tutmam kendisini ama ciddi bir hayran kitlesi olduğu açık ama o dizide en çok sevilen o değil gibi gözüküyor. :)

hazal kaya başını beren saatin çektiği starlar listesinde ilk ona rahat girer tuba 11. olur 😀d

Yine sıkıştırmışsın Tuba'yı ne alıp veremediğin var Tubayla :D
Tuba Büyüküstün ve Beren Saat farklı bir yerdeler Hazal Kaya daha yolun başında ilk defa bir dizide başrol oynamakla star olunmaz :)