Hazal Filiz Küçükköse Resimleri (Kara Sevda)

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenilen dizisi Kara Sevda'nın Zeynep'i ''Hazal Filiz Küçükköse'' oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor!

i64m.jpg
Kara-Sevda-Zeynep-karakteri.jpg
kara-sevda-zeynep-kimdir1.jpg
56256708f018fb45587d74fa.jpg

Deniz Yıldızında izlemiştim o zamanlarda çok güzeldi şimdide güzel. Kolay kolay yaşlanmaz bu kız.

Hem oyunculuğuyla, hem güzelliğiyle yeni ekran ışıklarından bence. :bhr:

Yıllardır takip ettiğim bir isim ve taa Kalbim seni seçti dizisinde ki ufak rollerini bilirim. Sevimli bir tipi ve oyunculuğu var.
Ama rol çemberi ve güzelliği çok geniş değil malesef ve kendini geliştirmiyor.:(

Kalbim Seni Seçti, Günahkar, Kara Sevda'da hep aynıydı. Tip olarakta oyunculuk olarakta.

Yıllardır takip ettiğim bir isim ve taa Kalbim seni seçti dizisinde ki ufak rollerini bilirim. Sevimli bir tipi ve oyunculuğu var.
Ama rol çemberi ve güzelliği çok geniş değil malesef ve kendini geliştirmiyor.:(

Kalbim Seni Seçti, Günahkar, Kara Sevda'da hep aynıydı. Tip olarakta oyunculuk olarakta.
Kalbim seni seçtide aslında rolüde uyumluydu ama ondan sonraki dizilerde bir türlü oyunculuğu gelişmedi

Kalbim seni seçtide aslında rolüde uyumluydu ama ondan sonraki dizilerde bir türlü oyunculuğu gelişmedi

Yıllar oldu o diziyi izleyeli. Çok net hatırlamıyorum ama orada role çok yakışıyordu ve benim sempatimi kazanmıştı. Sonrasında çok üstüne koyamadığım Hazal malesef.:(

Yıllar oldu o diziyi izleyeli. Çok net hatırlamıyorum ama orada role çok yakışıyordu ve benim sempatimi kazanmıştı. Sonrasında çok üstüne koyamadığım Hazal malesef.:(
O dizide fazla sürmedi ama iyi bir diziydi kurgusuda baya iyidi ama çok sürmedi..hazal küçükkösenin en uyumlu dizisiydi