Takip edeceksiniz bu sayfayı döverim yoksa hepinizi.Hayvan sevgim hayvandan hayvana değişiklik gösterir.
Takip edeceksiniz bu sayfayı döverim yoksa hepinizi.Hayvan sevgim hayvandan hayvana değişiklik gösterir.
Zahmet olmazsa anlık paylaşacağına fotoğraf paylaş.Takip edeceğim, kendimde paylaşmaya çalışırım.
Tamam reyiz kızma.Takip edeceksiniz bu sayfayı döverim yoksa hepinizi.
Zahmet olmazsa anlık paylaşacağına fotoğraf paylaş.Siz bu dilden anlarsınız
Aferin sana sevdim seni aslanım benim.Tamam reyiz kızma.Hayvanlar dostumuzdur.
Atmaca mı bence bu anı kaçırma lütfen çek bir anında.Bıraktım anlıkları.Bir tane var mesala camımıza konan atmaca ama çok küçük kalmış fotoğrafta eklemem gibi.
Aferin sana sevdim seni aslanım benim.
Atmaca mı bence bu anı kaçırma lütfen çek bir anında.
Sen nerede yaşıyorsun Allah aşkına.Kapıcımızın zaten sürekli uçar yakalarım gibi.
Sen nerede yaşıyorsun Allah aşkına.
Tamam çek ben senden isteyince atarsın foruma.Ankara.Güvercin gibi besliyor adam.
Yarın paylaşma proje kısa süre sonra başlayacak.İlk kendi Öl'en Kedi'mi paylaşırım yarın. Güzel Proje benimde aklımda vardı böyle bir Proje özellikle Köpek'leri taşlarım diyen Üyelerden sonra iyice karar vermiştim sen yaptın tebrikler Deniz destekçinim.@denizz19 .
Sen'in Öl'en Ked'in mi Var?İlk kendi Öl'en Kedi'mi paylaşırım yarın. Güzel Proje benimde aklımda vardı böyle bir Proje özellikle Köpek'leri taşlarım diyen Üyelerden sonra iyice karar vermiştim sen yaptın tebrikler Deniz destekçinim.@denizz19 .
Haha tam mesajımı düzenleyecektim.Sen'in Öl'en Ked'in mi Var?
Valla bence bu mentolü bile aştı yaniHaha tam mesajımı düzenleyecektim.
Napıyım en azından mesaj sorunum yok artık tam güzel bir klavye yüksemiştim oysaki kasma yaptı sildim.Valla bence bu mentolü bile aştı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?