Hayrettin Ekranlara Geri mi Dönüyor?

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,196
Puanı
1,060
thumbnail_1403014485.jpg

2011 yılında Star TV'de yaptığı "Hayrettin" programıyla dikkatleri çeken başarılı komedyen Hayrettin Karaoğuz kısa süre sonra ekranlara geri dönecek gibi görünüyor.

Facebook hesabında bir hayranının sorusunu yanıtlayan Hayrettin, yeni projeler için çalıştıklarını ve en kısa zamanda dönüşünün muhteşem olacağını söyledi.

Hayrettin, geçen yaz ATV ekranlarında "Harry" isimli bir yarışma programı da sunmuş, ancak program uzun soluklu olmamıştı.

Hayrettin'i ben de takip ediyorum. Hayrettin'in programını da özledik. Umarım o tarz programla yeniden döner. :)

Başarılı olduğu halde neden programı bitirildi ve geri dönmedi anlamadım. :)
Star TV, Doğuş grubuna satılmıştı. O yüzden program bitti ve o zamandır yok. Aslında sosyal medyada aktif. Üniversiteli gençlerle takılıyor. Öğrenci evlerine giriyor. Şimdi programını yeniden başlatırsa, çok iyi olur. :)

Star TV'de olan programı iyi değildi, umarım daha kaliteli programlar yapar...

uzun süre fragman döndü hemde baya döndü geçen yaz başlamış final haberinde görmüştüm :D

Talk Show yaparsa çok iyi gidecektir :D
Annen evde mi :D
:D :D :D :D

ZKC ile dönmesini istediğim iki kişiden birisidir kendisi. Dönerse çook iyi olur uzun zamandır ekranlarda değildi. Akbil şakası da on numaradır :D

Dönse de dönmese de bana fark etmez pek gülmüyorum kendisine. :X

Star TV deki olan programını çok seviyordum fakat Atv de ki berbattı:(