'Hayreddin'in Çekimleri Başladı! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20221107_162737.jpg

'Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı' dizisinin devamı olma özelliğini taşıyan 'Hayreddin'in çekimleri başladı.

Yapımcılığını Es Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Berat Özdoğan'ın oturduğu, senaryosunu Zülküf Yücel'in yazdığı ve başrolünde Tolgahan Sayışman'ın yer aldığı dizinin çekimleri bugün itibariyle başladı.

Hayreddin, yakında TRT 1'de.

İlk bölümlerine bakmıştım bende ama sonra devam etmemiştim. Eğer perşembe günü olmaz ve çarşamba günü yayınlanırsa Tolgahan Sayışman için bunu izleyebilirim. :bhr:
BZÇ gibi bir kalite ile aynı günde yayınlanması çok kötü olmuştu ondan izleyemedim ben. Ama müzikleri olsun oyuncular çok iyiydi. Bunu izlemem herhalde Mevlana'yı bekliyorum. Bir de bu sezon izleyeceğim tek dizi Kızılcık Şerbeti'miz olur gibi arttırmak istemiyorum. :(

BZÇ gibi bir kalite ile aynı günde yayınlanması çok kötü olmuştu ondan izleyemedim ben. Ama müzikleri olsun oyuncular çok iyiydi. Bunu izlemem herhalde Mevlana'yı bekliyorum. Bir de bu sezon izleyeceğim tek dizi Kızılcık Şerbeti'miz olur gibi arttırmak istemiyorum. :(
Evet müzikleri çok iyiydi ama özellikle şunu çok seviyordum. :A Mevlana için 2023'ü beklememiz gerek. :(