2023 Haydi Bakalım Çorbalar Kaynasın Diyerek En Favori Çorbayı Bulalım!! 3.TUR 4.GRUP (Son)

Haydi Bakalım Çorbalar Kaynasın Diyerek En Favori Çorbayı Bulalım!! 3.TUR 4.GRUP - 1 Oy Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
34,824
Puanı
1,060
1 oy Hakkınız vardır.
1 aday Çeyrek Finale Kalacaktır.

Keyifli bir oylama diliyorum.

1686339308407.png
1686339348093.png

Oylarımı kullandım.
Yine farklı bir sistemden gitmişsin @The_Erinch
Çeyrek finale her zaman 8 aday olunur. Sen 7 aday çıkaracaksın. Çeyrekte o zaman 2li elemeler olmayacak? 3lü elemelerde daima oy bölünmesi oluyor.

Bu arada tahmini ne zaman final konusu gelir? Benim artık foruma çok vaktim olmuyor. Oy kullanmak için giriyorum. Umarım 1 hafta içinde tamamlanmış olur :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Oylarımı kullandım.
Çeyrek finale her zaman 8 aday olunur. Sen 7 aday çıkaracaksın. Çeyrekte o zaman 2li elemeler olmayacak? 3lü elemelerde daima oy bölünmesi oluyor.

Bu arada tahmini ne zaman final konusu gelir? Benim artık foruma çok vaktim olmuyor. Oy kullanmak için giriyorum. Umarım 1 hafta içinde tamamlanmış olur :A
Aynen tamamen farklı bir sistem gerekti bu sefer, sayılardan dolayı 👍👍👍

Genelde alışılmışın ötesinde etkinliklerim oluyor 🤭🤭🤭

Tahminimce 1 haftaya biter diye düşünüyorum. 👍✌️

Oylarımı kullandım.

Dışarılarda fink atıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Mercimek Çorbası

Mercimek çorbası.

Çorbaların en klasiği.

Finali görür gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...