Hayattaki Amacınız Nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,753
Puanı
1,061
450763-3-4-b5b50.jpg

Aslında çok klişe bir soru ve sık sık karşınıza gelebilecek türden bir soru, herkesin hayatında bir hedefi gerçekleştirmek istediği bir gayesi vardır peki sizin hayattaki amacınız nedir?

Ben okumadım okusam iyi bir mesleğim olmasını isterdim bundan mutlu bir yuvam olmasını isterim ve en önemlisi yüce rabbime hayırlı bir kul olmak amel defterimin iyiliklerle yazılması

bir at, birde limanda lüks bir yat , şöyle müstakil dört daireli iki kat , birde dünya güzeli bir avrat yeterli, başka bişey istiyorsam namerdim :)

Biraz masalsı oldu sanki. :A
ne demişler isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara ben isteğimi belirttim burda :) yani ister masalsı ister gerçekçi sonuçta bu kadar az şeylede olsa yetinmesini blirim ben fazlasında gözüm yok :)

ne demişler isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara ben isteğimi belirttim burda :) yani ister masalsı ister gerçekçi sonuçta bu kadar az şeylede olsa yetinmesini blirim ben fazlasında gözüm yok :)
Fakat o kadar şeyi yazıp da @Çiğdem-'i unutman büyük bir hata olmuş, şimdi mesajını görünce üzülecek. :)

Fakat o kadar şeyi yazıp da @Çiğdem-'i unutman büyük bir hata olmuş, şimdi mesajını görünce üzülecek. :)
illaki yani dünya güzeli yazdıktan sonra parantez içine hogatha yazmammı gerekiyor anlamıştır zaten o :) ama tabi dünya güzeli istediğim için hogatha o kısmı karşılamayacaktır onu alırsam yanına üç beş kumada almam lazım :))

illaki yani dünya güzeli yazdıktan sonra parantez içine hogatha yazmammı gerekiyor anlamıştır zaten o :) ama tabi dünya güzeli istediğim için hogatha o kısmı karşılamayacaktır onu alırsam yanına üç beş kumada almam lazım :))
3, 5 mi? Destere senden de kuduruk valla. :A @denizz19

Çiğdem hepsini zehirler yani tanıyorsam kendine rakip isteyeceğini sanmıyorum. :F

olsun zehir etkisini gösterene kadar en azından yetişebildiklerimle yetinirim :))
Aman zehir sana da bulaşmasın. :) Zevki sefa sürerken zevk kurbanı olma, ki bu isimde Flash TV'de bir dizi vardı adı "Fantazi Kurbanı", belki izlemişsindir. :)

Aman zehir sana da bulaşmasın. :) Zevki sefa sürerken zevk kurbanı olma, ki bu isimde Flash TV'de bir dizi vardı adı "Fantazi Kurbanı", belki izlemişsindir. :)
malesef flashda tek dizi, proğram veya başka bişey izlemedim hatta bizim evdeki tv de hiçbir zaman flash tv ye rastlamadım :)