Aslında çok klişe bir soru ve sık sık karşınıza gelebilecek türden bir soru, herkesin hayatında bir hedefi gerçekleştirmek istediği bir gayesi vardır peki sizin hayattaki amacınız nedir?
Biraz masalsı oldu sanki.bir at, birde limanda lüks bir yat , şöyle müstakil dört daireli iki kat , birde dünya güzeli bir avrat yeterli, başka bişey istiyorsam namerdim
ne demişler isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara ben isteğimi belirttim burda yani ister masalsı ister gerçekçi sonuçta bu kadar az şeylede olsa yetinmesini blirim ben fazlasında gözüm yokBiraz masalsı oldu sanki.
Fakat o kadar şeyi yazıp da @Çiğdem-'i unutman büyük bir hata olmuş, şimdi mesajını görünce üzülecek.ne demişler isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara ben isteğimi belirttim burda yani ister masalsı ister gerçekçi sonuçta bu kadar az şeylede olsa yetinmesini blirim ben fazlasında gözüm yok
Niye şimdi değil misin kankaAllah'a sadık bir kul olmak isterim dünyalıkta gözüm yok Allah hayırlısını versin İnşallah
illaki yani dünya güzeli yazdıktan sonra parantez içine hogatha yazmammı gerekiyor anlamıştır zaten o ama tabi dünya güzeli istediğim için hogatha o kısmı karşılamayacaktır onu alırsam yanına üç beş kumada almam lazım )Fakat o kadar şeyi yazıp da @Çiğdem-'i unutman büyük bir hata olmuş, şimdi mesajını görünce üzülecek.
3, 5 mi? Destere senden de kuduruk valla. @denizz19illaki yani dünya güzeli yazdıktan sonra parantez içine hogatha yazmammı gerekiyor anlamıştır zaten o ama tabi dünya güzeli istediğim için hogatha o kısmı karşılamayacaktır onu alırsam yanına üç beş kumada almam lazım )
olsun zehir etkisini gösterene kadar en azından yetişebildiklerimle yetinirim )3, 5 mi? Destere senden de kuduruk valla. @denizz19
Çiğdem hepsini zehirler yani tanıyorsam kendine rakip isteyeceğini sanmıyorum.
Aman zehir sana da bulaşmasın. Zevki sefa sürerken zevk kurbanı olma, ki bu isimde Flash TV'de bir dizi vardı adı "Fantazi Kurbanı", belki izlemişsindir.olsun zehir etkisini gösterene kadar en azından yetişebildiklerimle yetinirim )
Bunun ilerisini düşünmek lazim onumuz uzun her an ne olacağımız belli degil sen namazı aksatma yeter kiNiye şimdi değil misin kanka
Friends izleyip yatayım yarın erkenciyim3, 5 mi? Destere senden de kuduruk valla. @denizz19
Çiğdem hepsini zehirler yani tanıyorsam kendine rakip isteyeceğini sanmıyorum.
Konusuna yorumunu da yazmayı unutma.Friends izleyip yatayım yarın erkenciyim
Kanka ben namaz kılmıyorum ama insanlığımı en uygun şekilde yaşıyorum. Dinen böylesi de uygun değil mi?Bunun ilerisini düşünmek lazim onumuz uzun her an ne olacağımız belli degil sen namazı aksatma yeter ki
La yorumluk bir şey Olmuyor ki ne yazayım yani hani breaking Bad olaylı idi Lost olaylı idiKonusuna yorumunu da yazmayı unutma.
malesef flashda tek dizi, proğram veya başka bişey izlemedim hatta bizim evdeki tv de hiçbir zaman flash tv ye rastlamadımAman zehir sana da bulaşmasın. Zevki sefa sürerken zevk kurbanı olma, ki bu isimde Flash TV'de bir dizi vardı adı "Fantazi Kurbanı", belki izlemişsindir.
Büyük bir eksiklik senin adına üzüldüm.malesef flashda tek dizi, proğram veya başka bişey izlemedim hatta bizim evdeki tv de hiçbir zaman flash tv ye rastlamadım