Hayat Yolunda Yeni Saatinde!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
IMG_2075880438331.jpeg
Hayat Yolunda yeni saate geçti. Dizi artık 20.00 da yayınlanacak.

Başrollerinde Ediz Hun , Engin Öztürk , Nur Fettahoğlu'nun bulunduğu Hayat Yolunda artık yeni saatinde yayınlanacak. Dizi bu çarşambadan itibaren 20.00'da yayınlanacak.

Hayat Yolunda yeni bölümüyle yeni saatinde Çarşamba 20.00'da Kanal D'de.

Son düzenleme:
Hayat Yolunda yeni saate geçti. Dizi artık 20.00 da yayınlanacak.

Başrollerinde Ediz Hun , Engin Öztürk , Nur Fettahoğlu'nun bulunduğu Hayat Yolunda artık yeni saatinde yayınlanacak. Dizi bu çarşambadan itibaren 20.00'da yayınlanacak.

Hayat Yolunda yeni bölümüyle yeni saatinde Çarşamba 20.00'da Kanal D'de.
Yalan dünya saat 23 te buda iyi olmuş

Gültepe affedersiniz, b.k yoluna gitti. pt-2 kuşağında bile denemeden silip attılar. Kanal D, Galip Derviş ve Ulan İstanbul haricinde benim için bir çöptür artık. Hayat Yolunda'nın da birkaç bölüm sonra ekrandan silinmesi dileğiyle... :(

Gültepe affedersiniz, b.k yoluna gitti. pt-2 kuşağında bile denemeden silip attılar. Kanal D, Galip Derviş ve Ulan İstanbul haricinde benim için bir çöptür artık. Hayat Yolunda'nın da birkaç bölüm sonra ekrandan silinmesi dileğiyle... :(
Allah korusun ndn bitsin hayat yolunda gül gibi dizi :bhr: izlemiyorum ama guzel :)

Gultepe konusundada haklisin :(

Ne akdar saçmaladığını kelimelerle ifade edemiyorum artık. ilk bölümden pt2'ye atıp spnra tükürdüğünü yalamak ne günler görüyor Kanal D böyle.:kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
172,556
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd