'Hayat Yolunda' Yayın Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1411667852.jpg

Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden Hayat Yolunda'nın yayın tarihi belli oldu.​

Yapımcılığını D Productions'un üstlendiği, Feride Kaytan'ın yönetmenliğini yapacağı başrollerinde Engin Öztürk, İpek Karapınar, Nur Fettahoğlu ve İlker İnanoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Hayat Yolunda
borçları yüzünden kapanmak üzere olan bir hastanede çalışan doktorların hastaneyi kurtarma hikayesini konu ediyor.

Hayat Yolunda Çarşamba 20:00'de Kanal D'de başlıyor.​

Hayat Yolunda, Benim Adım Gültepe'den daha iyi oranlar alamayacak. Tersine daha iyi oranlar alırsa yazıklar olsun izleyiciye kaliteden zerre anlamıyorlar diyeceğim artık. :)

Pazar bekliyordum şaşırdım. tabi d productions ya sonuçta, pazara atıp harcamak istememişlerdir...

Diziye basarilar ama nurun yanlış tercih yaptığını düşünüyorum kendi başına başrol olabilirdi :(

Ben bu ara dizilere uzak kaldım, Benim Adım Gültepe'ye n'oldu? (b)

Keşke Pazar olsaydı. Daha uygun gündü bence. :(

Neyse bekliyoruz, Çarşamba boş zaten. Bi de meslektaşlarımın dizisi, kesin izlerim. :A

@Yiğitt burada da yanıldın Şeref Meselesi 8 Ekim'de olacaktı hani???? :))))))))

Tahminim yine doğru çıktı beklediğim de istediğim de oldu çok sevindim. :) Umarım iyi sonuçlar alır dizi merakla bekliyoruz Şeref Meselesi de Pazar olacak artık o da çok iyi oldu. :)

Benim Adım Gültepe dün aldığı sonuçları geçen hafta alsaydı, birkaç hafta daha pt-1'de kalabilirdi, ama olmadı. Bence o pt-2'de daha iyi gider. Hayat Yolunda ise GK ve KPA karşısında zorlanır. Yine de bol şanslar... :)