Hayat Yolunda Gün Değişikliği Yapabilir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eros

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,435
Puanı
560
Yapımcılığını D Productions'ın, yönetmenliğini ise Feride Kaytan'ın üstlendiği; başrollerini Nur Fettahoğlu, Engin Öztürk, İlker İnanoğlu, İpek Karapınar, Yıldıray Şahinler, Sinem Öztürk, Burak Yamantürk ve Ceyda Tepeliler'in paylaştığı Hayat Yolunda dizisi hakkında dün İrfan Şahin ile Cevdat Taşdelen arasında dizinin gün değiştirmesi konusunda tartışma yaşandı.

Dizinin reytinglerde iyi gitmediğini konusunda yapımcıya uyarı yapıldı.

İrfan Şahin ile Cevdat Taşdelen arasında gerçekleşen tartışma Kanal D'yi baya etkileyecek gibi görünüyor...
21d1996d57484c230a3f4d669797476f.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Başka gün kalmadı ki nereye yerleştirecekler?
Büyük ihtimalle yine 22.15'e falan gider... :)

Nasıl memnun değil anlamadım dizi 4 reyting rahat alıyor AB'de hatta geçen hafta zirvede yer aldı. Klasik Kanal D saçmalıkları...

Nasıl memnun değil anlamadım dizi 4 reyting rahat alıyor AB'de hatta geçen hafta zirvede yer aldı. Klasik Kanal D saçmalıkları...
Zirvede olmasına rağmen 4.82 alabilmişti. Ve bir dizinin Kanal D'de devam edebilmesi için genellikle 5+ alması gerekiyor. Bence pt-2'ye geçecek gibi, çünkü başka bir gün kalmadı... :)

Bence pt1'den kaydırılacak. Hiç gün değişikliği falan olmaz sonuçta Kanal D bu.:D

Bence pt1'den kaydırılacak. Hiç gün değişikliği falan olmaz sonuçta Kanal D bu.:D
İlk olarak pt-1'de başlayan, sonra pt-2'ye atılan, sonra yine pt-1'e alınan, daha sonra yine pt-2'ye kaydırılan bir dizi olarak tarihe geçecek gibi... :D

Yine de fazla dayandı, Kanal D şartlarına göre bitmesi lazım artık... :)

İlk olarak pt-1'de başlayan, sonra pt-2'ye atılan, sonra yine pt-1'e alınan, daha sonra yine pt-2'ye kaydırılan bir dizi olarak tarihe geçecek gibi... :D

Yine de fazla dayandı, Kanal D şartlarına göre bitmesi lazım artık... :)

Elinde fazla kozu kalmadı kanalın o nedenle dayanıyor bence.:D

Gün değişikliği olmaz ama Çarşamba PT2'ye gelebilir yine.

Haberin doğruluğuna inanmıyorum açıkçası şu anlık. Gün değiştirmez ama bir ihtimal pt-2'ye kaydırılabilir.