'Hayat Yolunda' Dizisinin Oyuncu Kadrosu , Konusu Ve İlk Kareler!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060

Kanal D'nin yeni sezon iddialı dizilerinden birisi olan Hayat Yolunda dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu.

Başrollerinde Engin Öztürk , Nur Fettahoğlu , İpek Karapınar , Sinem Öztürk , Ediz Hun , Burak Yamantürk , İlker İnanoğlu'nun bulunduğu dizinin yapımı D Yapım'a ait. Dizinin yapımcısı E. Ayşe Durmaz , dizinin senaristi ise Nuran Evren Şit. Türkiye'nin farklı yerlerinden bir araya gelen 5 doktor ve 5 doktorun farklı hayatları dizi de işlenecek.

Dizinin yönetmen koltuğu ise Feride Kaytan'a emanet. Dizinin çekimleri ise son sürat devam ediyor. Dizinin Ekim ayında bayramdan sonra başlaması bekleniyor.

Son düzenleme:
Sinem Öztürk'te var kadoroda onuda belirtelim.

İyi de dizinin konusuna dair zaten açılmıştı fragmandan da belli oluyor.

Ekledim saol

İlk gelen fotolarıda bu konu içinde göstereceğim birkaç ekledim , daha dolu var işim bitince onlarıda atıcam

Yani belliydi zaten diziden gelen tüm fotoları da konuda belirteceğim onun için
O zaman başlığı diziden kareler yapsan daha iyi olur daha ilgi çeker.

Yahu türkiye doktorlar gibi bir dizinin kaç yıl tekrarları izlendi ve kaldıki şimdi yenibölüm tadında buna benzer dizi çekiliyor izlenmez mi

Dizinin başarılı olacağını sanmıyorum. Yinede ilk bölüme göre değerlendirmek lazım

Kadro şahane dizi tutavak gibi. Doktorculuk dizilerinide severim. Diziye şans vereceğimi düşünüyorum.

Diziden set fotoğrafları geldikçe güncellenecek konu.

Yeni fotolar eklendi , konu güncellendi.
Yeni fotolar geldikçe , konu güncellenecek.

Kareler gayet iyi gibi görünüyor. Mahidevran ve Selim'in partner olmasına da katlanacaz artık. ss

Aslında elemi kederi bir tarafa bırakırsam yakışacaklarını düşünüyorum.