'Hayat Yolunda' Dizisinin Oyuncu Kadrosu , Konusu Ve İlk Kareler!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,614
Puanı
1,061
Hayat-Yolunda-Dizisi-001-600x320.jpg

Kanal D'nin yeni sezon iddialı dizilerinden birisi olan Hayat Yolunda dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu.

Başrollerinde Engin Öztürk , Nur Fettahoğlu , İpek Karapınar , Sinem Öztürk , Ediz Hun , Burak Yamantürk , İlker İnanoğlu'nun bulunduğu dizinin yapımı D Yapım'a ait. Dizinin yapımcısı E. Ayşe Durmaz , dizinin senaristi ise Nuran Evren Şit. Türkiye'nin farklı yerlerinden bir araya gelen 5 doktor ve 5 doktorun farklı hayatları dizi de işlenecek.

Dizinin yönetmen koltuğu ise Feride Kaytan'a emanet. Dizinin çekimleri ise son sürat devam ediyor. Dizinin Ekim ayında bayramdan sonra başlaması bekleniyor.

1971613_828172223893920_529753459_n.jpg

10661179_1509590165946093_363309234_n.jpg

ediz-hun-hayat-yolunda.jpg

26103785.jpg

hayat-yolunda-ilk-tanitim.jpg

Son düzenleme:
İyi de dizinin konusuna dair zaten açılmıştı fragmandan da belli oluyor. :A

Ekledim saol :X

İlk gelen fotolarıda bu konu içinde göstereceğim birkaç ekledim , daha dolu var işim bitince onlarıda atıcam :D
Yani belliydi zaten diziden gelen tüm fotoları da konuda belirteceğim onun için :X
O zaman başlığı diziden kareler yapsan daha iyi olur daha ilgi çeker. :X

Yahu türkiye doktorlar gibi bir dizinin kaç yıl tekrarları izlendi ve kaldıki şimdi yenibölüm tadında buna benzer dizi çekiliyor izlenmez mi :X

Dizinin başarılı olacağını sanmıyorum. Yinede ilk bölüme göre değerlendirmek lazım :)

Kadro şahane dizi tutavak gibi. Doktorculuk dizilerinide severim. Diziye şans vereceğimi düşünüyorum.:D

Yeni fotolar eklendi , konu güncellendi.
Yeni fotolar geldikçe , konu güncellenecek.

Kareler gayet iyi gibi görünüyor. Mahidevran ve Selim'in partner olmasına da katlanacaz artık. ss

Aslında elemi kederi bir tarafa bırakırsam yakışacaklarını düşünüyorum. :X

Bu alana bir cevap yazın...