Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu sempatik haller de selim'e hiç yakışmıyo

Engin de iyi oynuyor.

Kanal d çarşamba günkü liderliği muhteşemin oyuncularıyla almayı planlıyor ilk başta selen öztürk ve şehzade cihangir ve hafsa sultanın gençliğindeki kadınla alamadı şimdi nur ve selimi kullanıyor ama çarşamba günkü lider meryemim olacak

FOX da yeni dizilerine reklam giriyor normal aslında.

Melis dedi bi de gıcık adam.

bakalım güzel köylümün karşısında ne yapacak ab dizisi olacağı kesin kpa düşünsün onu da

bakalım güzel köylümün karşısında ne yapacak ab dizisi olacağı kesin kpa düşünsün onu da
Seni duyan da Güzel Köylü 15 alıyor sanır. Sen nasıl geçen sene Kurt Seyit`in 13 reytinglik Küçük Ağa`yı geçeceğini düşündüysen biz de 5-6 reytinglik Güzel Köylü`yü geçeceğini düşünebiliriz.

açtık bakalım
kafede açıktı dizi nur ile engin çok yumsuz olmuş

ama o 6 lık güzel köylüyü o yere göğe sığdıramadığınız gültepe geçemedi bir de o kadar ünlü oyuncuyla

açtık bakalım
kafede açıktı dizi nur ile engin çok yumsuz olmuş
şopar sen muhteşemde iki düşman tanıdığın içindir
10 bölüm izle alışırsın dicem ama kanal d bu bir bakmışsın 5 bölüme bitirir

kanal d yüksek standartlara sahip bir kanal panpa 5 reytingin altı her dizi için tehlike varidir

Dur bakalım dizi bitsin Doktorlar vs Hayat Yolunda karşılaştırması yapacağım. Çok benzer yönler buldum

ama o 6 lık güzel köylüyü o yere göğe sığdıramadığınız gültepe geçemedi bir de o kadar ünlü oyuncuyla
Ben Gültepe zirvede olacak diye bir iddiada bulunmadım, bu dizi için de bulunmuyorum. İlla zirvede olan dizileri izleyeceğiz diye bir kaide yok. Öyle olsaydı haftanın sadece 1 günü Star seyrederdin 7 günü değil.

Ayrıca aralarındaki fark 2 reyting maksimum Gültepe ile de Kanal D beğenmiyor yoksa Starın 2 dizisi hariç hepsinden yüksek Gültepenin reytingi.

Dur bakalım dizi bitsin Doktorlar vs Hayat Yolunda karşılaştırması yapacağım. Çok benzer yönler buldum
ikisinin de greys anatomy den uyarlanması oalbilir mi nedeni

Ya durun ben burada Doktorlar vs Hayat Yolunda yapmak için fırsat kolluyorum siz yine Kanal D vs star yaptınız.
@RevaN @xemrexxx @*YıldırıM*
nursuzun döktürüyor

ipek karapınarla yıldıray şahinler mi 😱 jell to the no

Son düzenleme: