Unutmusum yeni açtım diziyi tekrarına yorum yaparım ama ilknizlenim pek parlak değil ipek karapinarin oyunculuğundan ireti oldum)) otel divanenin dram hali)))))@beyazsoy ileri dakikalarda detaylı yorumunu bekliyorum.
Seni duyan da Güzel Köylü 15 alıyor sanır. Sen nasıl geçen sene Kurt Seyit`in 13 reytinglik Küçük Ağa`yı geçeceğini düşündüysen biz de 5-6 reytinglik Güzel Köylü`yü geçeceğini düşünebiliriz.bakalım güzel köylümün karşısında ne yapacak ab dizisi olacağı kesin kpa düşünsün onu da
Seni duyan da Güzel Köylü 15 alıyor sanır. Sen nasıl geçen sene Kurt Seyit`in 13 reytinglik Küçük Ağa`yı geçeceğini düşündüysen biz de 5-6 reytinglik Güzel Köylü`yü geçeceğini düşünebiliriz.
açtık bakalımkafede açıktı dizi nur ile engin çok yumsuz olmuş
kanal d yüksek standartlara sahip bir kanal panpa 5 reytingin altı her dizi için tehlike varidirama o 6 lık güzel köylüyü o yere göğe sığdıramadığınız gültepe geçemedi bir de o kadar ünlü oyuncuyla
şopar sen muhteşemde iki düşman tanıdığın içindir10 bölüm izle alışırsın dicem ama kanal d bu bir bakmışsın 5 bölüme bitirir
Son kısma sesli güldüm.Unutmusum yeni açtım diziyi tekrarına yorum yaparım ama ilknizlenim pek parlak değil ipek karapinarin oyunculuğundan ireti oldum)) otel divanenin dram hali)))))
Ben Gültepe zirvede olacak diye bir iddiada bulunmadım, bu dizi için de bulunmuyorum. İlla zirvede olan dizileri izleyeceğiz diye bir kaide yok. Öyle olsaydı haftanın sadece 1 günü Star seyrederdin 7 günü değil.ama o 6 lık güzel köylüyü o yere göğe sığdıramadığınız gültepe geçemedi bir de o kadar ünlü oyuncuyla
ikisinin de greys anatomy den uyarlanması oalbilir mi nedeniDur bakalım dizi bitsin Doktorlar vs Hayat Yolunda karşılaştırması yapacağım. Çok benzer yönler buldum
nursuzun döktürüyorYa durun ben burada Doktorlar vs Hayat Yolunda yapmak için fırsat kolluyorum siz yine Kanal D vs star yaptınız.@RevaN @xemrexxx @*YıldırıM*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?