"Hayat Sevince Güzel" Final Yapıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
FOX'un sevilen ve ilgiyle izlenilen dizisi "Hayat Sevince Güzel" ekranlara veda ediyor!

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, başrollerinde Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik ve Öykü Çelik'in yer aldığı dizi final kararı aldı. Yapımcı ve kanal dizinin yaz projesi olarak kalmasına karar verdi. Pazartesi günü 14. bölümüyle ekranlara gelecek olan dizi 15. veya 16. bölümüyle final yaparak ekran hayatını sonlandıracak.

Dizinin başrol oyuncularının FOX Türkiye'nin yeni sezon tanıtımında yer almaması da akıllarda soru işareti bırakmıştı.

Yerine yine Limon filmden bir proje gelecek bence. Şefkatin dizisi günü kurtarır gibi. O ses başlamadan başlasa bari

Tadında bırakılması güzel olmuş, iyi bir yaz dizisi olarak akıllarda kalacak.

Algı Eke'yi yeniden Galip Derviş ayarında işlerde rol alırken görmek dileğiyle.

Beklenen bir karardı, zaten konu da tıkanmıştı bence. Fazla uzamadan bitmesi iyi olacak. Algı Eke'yi artık kaliteli işlerde görmek istiyorum.

Şaşırmadım açıkcası, final yapmasını bekliyordum. Bu dizi final yapmasa, açıkcası 'Kalbim Ege'de Kaldı'ya ayıp olurdu. Hemen hemen aynı ekip, aynı tarz çünkü. Ege dizileri bu aralar eskisi kadar tutulmuyor.

Yürümeyeceği belliydi. İki yakışıklı çocuğu bir kızın peşinden koşturma planı bir yere kadar sürerdi. Kırgın Çiçekler gelir gelmez ortadan kaldırdı. Darısı İçerde'nin başına.

Tadında bırakılması güzel olmuş, iyi bir yaz dizisi olarak akıllarda kalacak.
Ben cok sevmistim bu diziyi uzadikxa tadi kacacakti ama uzulmedim degil hic olmasa final yapma sansi taninmis final yapmadan kaybolup giden diziler arasina girmemis ben hikayeyi ve karakterleri cok sevmistim

GuRuR BeNiM NeYiMe

Reytingleri fena değildi, muhtemelen kanalın yayın akışı çok sıkışık olduğu için bitti. Yoksa hikayeyi devam ettirmekten kolay bir şey yok

Fena dizi değildi.Kadro olarak genişti ve yer yer kaliteli bölümleri oluyordu.

Final acayi olacak belli oldu mutlu son olmayacak gibi zarife nikahta hayir diyecek sanirsam

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem reytingler, hem de Hakan Meriçliler-Ali Erkazan kavgası da işin sonunu getirdi sanırım. Ama önceden dediğim gibi, bitmesi iyi oldu. Zaten kışın devam edebilecek nitelikte bir dizi değildi.

Evet tadinda kalması guzel ama.zarife ne yapacak sonunda ayrilik mi olacak meraktayim

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi