NOW Hayat Sevince Güzel - Dizi Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,519
Puanı
1,061
1464599143.jpg

FOX'un iddialı komedi dizisi Hayat Sevince Güzel bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını Limon Film'in, yönetmenliğini Eray Koçak'ın, senaristliğini ise Hülya Koper'in üstlendiği yapımın başrollerini Algı Eke, Ekin Mert Daymaz, Burak Çelik, Öykü Çelik, Macit Koper, Uğur Çavuşoğlu, Hakan Meriçliler, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Deniz Baytaş, Sema Atalay, Ayşen Sezerel, Onur Özaydın, Yeliz Akkaya ve Sennur Nogaylar paylaşıyor.

Tatil için köye gelen Göçer ailesinin Zarife isimli bir köylü kızının koyunları yüzünden kaza yapması ve ailenin oğulları olan Savaş ve Barış'ın onunla tanışmasıyla gelişen olayları konu alacak olan yapım ile ilgili tüm yorum ve paylaşımlarınızı bu konuda yapabilirsiniz.

Hayat Sevince Güzel, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Süre uzun olduğu için sıkıldım biraz ama genel olarak beğendim diziyi. Özellikle Algı Eke ve şu ikiz kardeşler baya iyiydi :D

Erkek başroller konusunda Ekin'i izlemiştim daha önce ve oyunculuğunun fena olmadığını biliyordum bu dizide de iyiydi. Burak Çelik ise eh işte dedirtecek türden.

Dizinin yaz dizisi olduğu ne kadar belli. Bulmuşlar 2 kaslı erkeği habire soymuşlardı :A Hele o son sahnede 5 dakika boyunca ağır ağır giyinmelerine for. :F

Dizide gayet başarılı oyuncular olmasına rağmen genelde bir olmamışlık vardı sanki. Erkek başrollerin performansı beklediğimden iyi çıksa da biraz tutukluk var ve o kaslı sahnelerle genç kızların ilgisini çekmeye çalıştıklarını fazla belli etmişler. Şive konusunda da rahatsız edici noktalar var, özellikle Öykü Çelik şiveyi hiç becerememiş. Algıcığım da diziyi götürdü tabii. :D Bir de oğlanların kardeşini oynayan kızın da performansını beğendim. Macit Koper, Ali Erkazan, Uğur Çavuşoğlu, Ali Düşenkalkar, Hakan Meriçliler zaten iyi oyuncular, bahsetmeye pek gerek yok. Yalnzıca Ali Erkazan'ın bazı repliklerini anlamakta zorluk çektim ben.

Reytinglerde fena gitmemiş gibi, ancak yaz dizisi olarak kalacak gibi ve öyle de kalmalı zaten.

Ben de biraz sıkıcı buldum, ama bu sefer hemen bırakmak yerine birkaç bölüm daha devam etmeyi düşünüyorum. Biraz da geçmişteki Ege dizilerinin potporisi olmuş gibi. Bir de birçok şeyi uzun uzun anlatmak istemişler ve bu da sarkmalara ve tekrarlara neden olmuş. Yine de yan kadrodaki deneyimli isimler ve tabii ki de Algıcığım Ekeciğim için izlemeye değer. :)

Orucumu açarken denk geldim biraz diziye de yan kadroyu Kalbim Ege'de Kaldı dizisinden toplamışlar resmen. :F

O oyuncular tutmayan diziden sonra niye aynı tarz dizide oynamayı kabul etmişler, onu da anlamış değilim. :D

Reklam arasında baktım da Algı Eke dışında gerçekten başrol erkekler hiçbir işe yaramıyor. Erkek oyunculukların seksapalitelerini ortaya çıkarmak için çok uğraşıyorlar.

Reklam arasında baktım da Algı Eke dışında gerçekten başrol erkekler hiçbir işe yaramıyor. Erkek oyunculukların seksapalitelerini ortaya çıkarmak için çok uğraşıyorlar.
Yorumunu okumadan önce sana "git Kırgınlar'ına dön" demeyi düşünüyordum, ama gördükten sonra hak verdim. :A

Şimdi 2.bölümü izliyorum da baya iyi bir bölüm olmuş :D

Baya güldüm bu bölüm, en çok da şu ikiz kardeşlere gülüyorum :F

Bu arada Zarife kesinlikle Savaş'ı seçmeli. Ekin Mert Daymaz dediğim gibi kendini geliştiriyor hem yakışıyorlar da :D Karakter olarak da bana Barış'tan daha iyi geldi.

Dizinin süresi biraz daha kısalırsa (her dizide olduğu gibi) çok daha iyi olacak aslında.

Kaç gündür tekrarlarına denk geliyorum,baya guzel gibi.Bu hafta iki bolumu de izler yetişirim :oley:

İlk bölüm başlıyor, umarım iyi bir dizi olur. :)

Süre uzun olduğu için sıkıldım biraz ama genel olarak beğendim diziyi. Özellikle Algı Eke ve şu ikiz kardeşler baya iyiydi :D

Erkek başroller konusunda Ekin'i izlemiştim daha önce ve oyunculuğunun fena olmadığını biliyordum bu dizide de iyiydi. Burak Çelik ise eh işte dedirtecek türden.

Dizinin yaz dizisi olduğu ne kadar belli. Bulmuşlar 2 kaslı erkeği habire soymuşlardı :A Hele o son sahnede 5 dakika boyunca ağır ağır giyinmelerine for. :F

Orucumu açarken denk geldim biraz diziye de yan kadroyu Kalbim Ege'de Kaldı dizisinden toplamışlar resmen. :F

O oyuncular tutmayan diziden sonra niye aynı tarz dizide oynamayı kabul etmişler, onu da anlamış değilim. :D

Kaç gündür tekrarlarına denk geliyorum,baya guzel gibi.Bu hafta iki bolumu de izler yetişirim :oley:
zarife tam bir @Çiğdem- hayali yaşamaya devam ediyor:A @Yiğitt @cookies @vadikızı @destere @Harunnn60