Hayat Magazin -24 Nisan Perşembe

Magazin Turumuzu Oylayınız!!

• 10

Oy: 5 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    5

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861

Ekran başındakiler hepiniz hoşgeldiniz ben Enis Kartal şimdi size magazin turumuzu geçeceğim şu üst ekranda gördükleriniz bizim haberleri toplayan kişilerimiz(Gülümser) Evet hemen hızlıca başlıkları alalım;
-Biz evliyiz arkadaşlar,acaba bunlar kim?
-Trafikte saldırıya uğrayan ünlü kim?
-Pınar Altuğ'dan alacağım var diyen süpriz isim kim?
-Kedisi için 40 bin TL harcayan kim?
-Sağlık durumu iyiye giden ünlü kim?
-Şımaran ünlü kim?

Hepsi ve daha fazlası birazdan Hayat Magazin'de

Evet ben tekrardan Enis Kartal hepinize iyi akşamlar diliyorum ve hemen yukarıdaki soruları cevaplıyorum ....

Biz evliyiz arkadaşlar diyen ünlüler kimmiş bir bakalım hemen evet ekranı açıyorum ve açtım işte;

Aaa biz bunları tanıyoruz dediniz içinizden evet tanıyorsunuz bunlar bizim bildiğimiz Medcezirin oyuncularından Murat Aygen ve Nihan Aslı Elma ,Ortaköyde bir restaurant'da kameralarımıza yakalanan çifte aşk varmı sorumuza karşılık biz zaten4 yıllık evliyiz cevabını verdi duymayan bilmeyen de aşk yaşıyorlar zannedicek etrafı aydınlattığımız iyi oldu sanırım (Kahkaha atar)

Sıradaki magazin akşımıza gelelim....

Trafikte saldırıya uğrayan ünlü kim? Bulduk ,bulduk işte Trafikte saldırıya uğrayan ünlü Simge Tertemiz'miş ,ya bu yapılırmı tertemiz kıza Allah aşkına nasıl bir insanlıktır bu ....

21:00 sularında trafikte önce ağır küfürlü ardından itişme ve kakışmalı bir saldırı yaşadığını iddia etti.camı indirip hayli ağır bir küfürde bulundu. Sonra benzin istasyonunda durduk.2-3 kişi arabadan indi. Ben de 'Ne oluyor?' diye sormak ve kendini ifade etmek için arabadan indim. Üzerime yürüdüler.Arabadaki annem de arabadan indi. İtme-kakma, hırpalama şeklinde bir olay yaşadık... Etraftaki kimse de müdahale edip ayırmadı. Karakolda ifademizi verdik, gülerek ayrıldık. Hak yerini bulacak eminim." ifadelerine yer verdi.

Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve tez vaktte sonuçlanmasını bekliyoruz ama olmadı be Tertemiz Simge'ye...

Pınar Altuğ'dan alacağım var diyen süpriz isim kim?

Meğersem Pınar ve Yağmu'un avukatıymış bu isim şaka gibi avukata halen parayı ödememişler veya öyle iddia ediliyor
"Geçmişte Pınar Altuğ’un avukatlığını yaptım. Pınar Altuğ Atacan eski eşinden alacaklarını tahsil edemedi. Benim de Pınar Altuğ’dan alacağım var. Şahsım için uygulanan haksız bir azletme olduğu için; o dönemki alamadığım ücretlerden kaynaklanan bir dava bu. 89 bin lira mahkemenin kanaati, 25 bin lira ise manevi olmak üzere alacaklıyım…

Umarım avukat da olsa haklıysa parasını söke söke alır bu karı kocadan,karı koca birlik olup avukatı kazıklamaya kalkmışlar....

Kedisi için 40 bin TL harcayan kim?

Olanca yatırımı sokaktaki aç insanlar bulamazken 40 bin Tl yi gözü kapalı kedisine yatıran Sezen Aksu beni çok şaşırttı...
Uzun bir zaman önce köpeğini kaybeden ve yasını atlatamayan ünlü sanatçı kedisi ofis için önemler almaya başlamış ilk iş olarak evini değiştirmiş Anadolu hisarindan ormanlık bir ev almış ve ofis kaçmasın diye etrafını telle çevirmiş birde özel güvenlik tutmuş kedi için bütün bunlara 40 bin tl harcamış ...ne diyebiliriz ki para onun veren o ....

kedimizi mutlu sıcacık bir aile ,yuva bulduğu için tebrik ediyoruz şanslıdır bu hayvan ,bazı insanlar bile bu kadar şanslı değildir açıkcası....

Sağlık durumu iyiye giden ünlü kim?

Bu kişi Kenan Işık'mış çok sevindirici bir haber Kenan bey2in tez vakitte iyileşmesini diliyoruz haberin detaylarına iniyoruz;,
Bir aydır komada yatan ünlü sunucu Kenan Işık, kendisinin sevdiği şiirlerin okunmasına tepki vermeye başladı.Beril Işık, eşinin sağlığında her gün biraz daha ilerleme olduğunu belirterek şöyle dedi:Refleks olarak dokunmaya ve sese bilinçsiz olarak gözlerini açıp kapatıyor. Çok sevdiği ve kendisinin de zaman zaman söylediği şiirleri dinletiyoruz. Bilinci kapalı olmasına karşın algıları açık. Kitap ve şiir okuduğumuzda yüzünün şeklinin değişmesi ve ifadesinden, okunanları algıladığını gösteriyor. Solunumunu kendisi yapıyor.

Şımaran ünlü kim?

Şımaran meğersem Evrim akınmış bu kadını severdim ben acep neye şımarmış hemen bir göz atalım ....

Ev ev gezip, ünlülerin dolaplarını inceleyen Evrim Akın, Mesut Yar’ın “Burada Laf Çok” programına konuk oldu.
Neşeli sunucu, programının çok sevildiğini söyleyerek “Rating sarhoşu oldum. Rating sıralamasında 8. oldum. Bu aralar biraz şımardım.” dedi.

Baksen meğersem reytinglerde iyi bir derece ve iyi bir yere çıktıığı için şımamrış ama olsun o kadarcıkda değilmi sonuçta gündüz yayınlanıyor programı ama zannedersem her seferinde il 10 a giremiyor ilk defa girdiya bu şımarıklık ondandır havasını alıcaklardır ama.....

Evet sayın seyirciler ilk haftayı öyle böyle kapatıyoruz gelecek hafta görüşmek dileğiyle hoşçakalın! kendinize iyi bakın sevin ya kendinizi

Güzel olmuş aga puanım 10
Kenan Işık'ın durumunun iyiye gitmesi sevindirici..

ben magazinide fazla takip etmiyorum aslında braz sinir oluyorum başkalarının ne yaptığını konusmaktan
ama sizin magazin programı çok farklı olmuş şaka yönü ağır basıyor buda hoşuma gitti okurken çok keyif aldım 10 veriyorum magazini bunları takip etmek için değilde bunlara gülmek için göz atmak fikrini çok sevdim

Güzel olmuş. Eğlenceli anlatmışsın spor program gibi düz olmamış ama baştaki spot sorular daha gizemli olabilir

Sağolasın ,canım benimn bizdeki amaçda o zaten şaka yönü ağır basan magazin
bunun haber versiyonunuda yapabilirim süper oluyor

Güzel olmuş. Eğlenceli anlatmışsın spor program gibi düz olmamış ama baştaki spot sorular daha gizemli olabilir
Çok teşekkür ediyorum evet üzerinde düşünülesi sorular hazırlayabilirim bir dahakine

bu tarz olucaksa yap bencede keyifli güzel olmuş şu ne yapıyor kiminle aşk yaşıyor gibi şeylerden kat kat daha iyi

bu tarz olucaksa yap bencede keyifli güzel olmuş şu ne yapıyor kiminle aşk yaşıyor gibi şeylerden kat kat daha iyi
Asıl olan da bu olmalı bence gerçektede kim kiminle yerineden daha iyi bir şekilde analiz ediyor olmuş oluyor...magazin dediğin azcık eğlenceli olmalı ama ben haberini bile yapabilirim ...şimdilik çirkin betty nin türkçe uyarlaması olacak....