Hayat Devam Ediyor'un Yeni Günü Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hde Cuma pt-ye alınmalıydı. Onun dışında hiç bir yer uygun değil.
Krem de Çarbambaya alındı ise; bize "hoşçakal" demek düşer

Hakaret etmedim daha çok çocukların izlediği bir dedim. İzleyen herkes çocuk demek değil ki bu.

Ben mesela animasyon filmleri çok severim ama onları da daha çok çocuklar izler bunda alınacak bir şey yok.

Şaka yapmıştım zaten
Dest kolay kolay alınmaz

krem pt 2 ye giderse büyük hata
hde pazar iyi gidebilir yst-bbeb-harem ab dizileri hde total dizisi

Çarşamba olursa yandın muhteşem kuzey güney krem..

- - - Ekleme - - -

Admin destereye hakaret ettin

çarşamba olsa izlemekte güçlük çekerim ama yinede tekrarını izlerim tombul kızı bırakmam süper dizi krem
)

AB de 5 reyting kimse beklemiyordu bence selimestere

ilk bölüm ben ab de 10 da bekliyordum dizi çuvalladı diziyi kendimde merekla bekliyordum yarım sat anca tahammül ettim berbat ötesi
) kaliteli olsa zaten çokda önceden izleyeceğimi söylemiştim forumda ama beklediğim gibi çıkmadı..

Eğlenceli cariyelerden oluşan bir harem... Ve bitmek tükenmek bilmeyen saray oyunları... Cariyeler ham yapacak HDE yi

Krem daha çok çocukların izlediği bir dizi olduğu için bence Cumartesi PT-1 en mantıklısı. Alemin Kralı Çarşamba PT-1'e alınıp, Alev Alev ise Cumartesi PT-2'de yoluna devam etmeli.

ATV'nin Cumartesi günü şu an pek parlak değil, Krem bu kötü gidişatı durdurabilir.

Hayat Devam Ediyor ise şuan Krem nasıl gidiyorsa o kadar gider bence. ATV çok fazla bir şey beklemesin.