Hayat Devam Ediyor'da Ayrılık

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Boyut Filmin yapımcılığını üstlendiği geçen sezon Antalya TV ödüllerinde en iyi dizi seçilen Hayat Devam Ediyor dizisinde bu hafta bir ayrılık yaşanacak.

Dizide zengin genç kız karakterine hayat veren Yasemin Allen, diziden ayrılıyor.

Genç oyuncu twitter hesabından bu şekilde bir açıklama yaptı.

"Bu Pazar yayınlanacak olan bölüm benim Hayat Devam Ediyor için son bölümüm. Herkese çok teşekkür ederim. "

Allen, yeni proje hazırlığında olduğunu da belirtti.

yasemin-allen-sar%C4%B1%C5%9F%C4%B1n-g%C3%BCzellik.jpg

Bence kendi kariyeri için dogru bir karar vermis. Yeni projelere de yol açmak lazim :)

kıza helal olsun aksan maksan kalmadı. turkıyeye geldiğinde ıkı kelıme konusamiyordu. ama aslen türk olan bazıları iki yıldır suluman suluman dolanıyor :)))) turkcesınde bir gram ilerleme yok

kıza helal olsun aksan maksan kalmadı. turkıyeye geldiğinde ıkı kelıme konusamiyordu. ama aslen türk olan bazıları iki yıldır suluman suluman dolanıyor :)))) turkcesınde bir gram ilerleme yok

bunun aslı neyki?

fransızmı?

güzel kızdı dizide zaten rolü kalmamıştı çıksada olur çıkmasada :)

bunun aslı neyki?

fransızmı?

güzel kızdı dizide zaten rolü kalmamıştı çıksada olur çıkmasada :)

asıl adı yasemin değil jasmin kendi ingiliz ama annesi sayesinde çoğu türkten daha iyi türkçe konuşuyor :))))) annesi suna yıldızoğlu

asıl adı yasemin değil jasmin kendi ingiliz ama annesi sayesinde çoğu türkten daha iyi türkçe konuşuyor :))))) annesi suna yıldızoğlu

annesi yeteneksizdi şarkıcıydıda oyuncu değildi :))

kendisi çok güzel ama konuştuğu dilden çok kendisiyle ilgileniyorum :)

ahan da bu da babası

magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/747164-babasiyla-hasret-giderdi

Hayat devam ediyor da yaprak dökümü basladi!

Mahsun Kırmızıgül'ün genel yönetmenliğini yaptığı 'Hayat Devam Ediyor' dizisinden önemli bir karakter ayrıldı.
Atv'de yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde Pelin karakterine hayat veren Yasemin Allen, bu hafta yayınlanacak olan bölümden sonra diziye veda edecek.
Konu ile ilgili attığı tweet'de 'Bu Pazar yayınlanacak olan bölüm benim Hayat Devam Ediyor için son bölümüm. Herkese çok teşekkür ederim. ' diyen Allen, yeni projesi için hazırlandığını duyurdu.
Yasemin Kay Allen ‏@yasmeister
Bu Pazar yayınlanacak olan bölüm benim Hayat Devam Ediyor için son bölümüm. Herkese çok teşekkür ederim.
Yakında başlayacak olan yeni bir proje için hazırlanıyorum. Stay tuned, see you soon. ☺
Fazla birşey yazamıyorum ama Siraç ve Pelin ilişkisinin ve karakterimin sonuna kadar arkasında durmaya çalıştığımı belirtmek isterim.

Mahsun Kırmızıgül'ün genel yönetmenliğini yaptığı 'Hayat Devam Ediyor' dizisinden önemli bir karakter ayrıldı.
Atv'de yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde Pelin karakterine hayat veren Yasemin Allen, bu hafta yayınlanacak olan bölümden sonra diziye veda edecek.
Konu ile ilgili attığı tweet'de 'Bu Pazar yayınlanacak olan bölüm benim Hayat Devam Ediyor için son bölümüm. Herkese çok teşekkür ederim. ' diyen Allen, yeni projesi için hazırlandığını duyurdu.
Bu Pazar yayınlanacak olan bölüm benim Hayat Devam Ediyor için son bölümüm. Herkese çok teşekkür ederim.
Yakında başlayacak olan yeni bir proje için hazırlanıyorum. Stay tuned, see you soon. ☺
Fazla birşey yazamıyorum ama Siraç ve Pelin ilişkisinin ve karakterimin sonuna kadar arkasında durmaya çalıştığımı belirtmek isterim.

güzel kızdı ama gereksiz bir karakter :))