Hayat Devam Ediyor Çarşambaya Alındı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

a
tv`nin yüksek reytingle başlayan ama daha sonra düşüşe geçen dizisi Hayat Devam Ediyor geçen sezon Cuma akşamı yayınlanıyordu. Hayat Devam Ediyor bu sezon Çarşambaya alındı. Hayat Devam Ediyor Yeni Sezonuyla 12 Eylül Çarşamba 20.00`de atv`de

42174-hayat-devam-ediyor-a-plaka-sikayeti.jpg

RevaN / ÖzeL HabeR

Son düzenleme:
Çarşamba günü işi çok zor. Diziyi ateşe attılar, sanırım ümidi kestiler diziden.

Bu Çarsamba mi? çünkü bu Çarsamba atv'nin yayin akisinda Son Savasci yaziliyor..

Bu Çarsamba mi? çünkü bu Çarsamba atv'nin yayin akisinda Son Savasci yaziliyor..
Hayır 12 Eylül. Atv`nin fragmanında yalnızca Çarşamba yazılıyordu. Ama bence bu çarşamba başlamaz. Çünki 2 gün önceden açıklamazlar zamanını. Düzenliyorum hemen konuyu :)

Düşüşe geçmesi an meselesi.Muhteşem Yüzyıl,Kuzey Güney,Pis Yedili gibi rakipler karşısında çok zorlanacaktır.

O halde Benim Için Üzülme Cumartesi günleri yayinlanabilir..

- - - Ekleme - - -

O halde Benim Için Üzülme Cumartesi günleri yayinlanabilir..

Dizi özellikle AB`de iyice çökecek. Muhteşem Yüzyıl ve Kuzey Güney AB`si güçlü olan diziler

Çarşamba günleride çok hareketlendi Pis Yedili , Kuzey Güney , Muhteşem Yüzyıl , Hayat Devam Ediyor , Sakarya Fırat , bu dizilerden biri iyice düşecek ama hangisi bilmem.

Total grubunda yine gayet iyi gider ama A/B grubu çok kötü gider bence..

ATV, Çarşamba gününden ne kaparsak kardır diye bakıyor olmalı. Çünkü şu an en zor gün Çarşamba yeni bir iş tutturmak epey zor. Açıkçası benim tahminim Alemin Kıralı yönündeydi o daha mantıklı olurdu bu iş için. Hayat Devam Ediyor'un Çarşamba günü direnebileceğini sanmıyorum zaten son dönemde reytingleri çok düşmüştü. 1-2 ay içinde final yapması kimseyi şaşırtmaz herhalde bu saatten sonra. :)

ATV, Çarşamba gününden ne kaparsak kardır diye bakıyor olmalı. Çünkü şu an en zor gün Çarşamba yeni bir iş tutturmak epey zor. Açıkçası benim tahminim Alemin Kıralı yönündeydi o daha mantıklı olurdu bu iş için. Hayat Devam Ediyor'un Çarşamba günü direnebileceğini sanmıyorum zaten son dönemde reytingleri çok düşmüştü. 1-2 ay içinde final yapması kimseyi şaşırtmaz herhalde bu saatten sonra. :)

aynen