Hayat Bugün'de Kim Kimdir? | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,560
Reaksiyon puanı
56,802
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
hayat-bugun.jpg


O3 Medya'nın 'New Amsterdam'dan uyarladığı merakla beklenen yeni dizi 'Hayat Bugün'de kim kimdir?

Çiğdem Bozali'nin yönetmenliğini, Ayça Üzüm ile Cansu Çoban'ın senaristliğini üstlendiği, başrolünü Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol'un paylaştığı dizi, çarşamba akşamı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Hayat Bugün, ilk bölümüyle çarşamba 20.00'de Show TV'de!

gcu4252.jpg

Başhekim Doç. Dr. Barış Güvener (Ulaş Tuna Astepe)
Hastanemizin yeni başhekimi; idealist, neşeli, hasta odaklı. Yıllar önce ablası Bilge’yi hastane enfeksiyonundan kaybeden Barış, bu nedenle doktor olur ve Enfeksiyon Hastalıkları alanında uzmanlaşır. Ancak bir hastaneden özellikle kaçar; Hisarönü Vakıf Hastanesi! Ta ki başhekimlik teklif edilip her şeyi değiştirebileceğine inana kadar! Hayatımıza girdiği andan itibaren Barış, hastaneyi baştan yaratacak, hastalar için yaratıcı çözümler bulacak ve her zaman tek soru ile karşımıza çıkacak: “Sizin için n’apabilirim?”
e4jje79.jpg

Doç. Dr. Suzan Mayer (Hazar Ergüçlü)
Onkoloji anabilim dalı başkanı. Bir zamanlar kendini hastaneye adamış, kanser konusunda çok başarılı bir hekim olsa da pandemi sürecinde yaşadığı büyük bir kayıp yüzünden kendini hastaneden uzaklaştırmış, medyada boy gösteren bir doktor olmayı tercih etmiş. Ancak Barış’ın gelişi ve ona “ya hastane ya medya” seçeneği sunmasıyla o da doktorluğa tekrar aşkla bağlanacak…
72badlf.jpg

Doç. Dr. Aras Erdem (Tansel Öngel)
Kalp ve Damar cerrahı. Hatay’ın küçük bir köyünde doğmuş büyümüş, tıp kazanmak onun hayatını hem değiştirmiş, hem de kurtarmış. Hırslı, çalışkan, başarılı, gözü yükseklerde bir cerrah. Her ne kadar hayatını İstanbul’da kurmuş olsa da hala bazı geleneksel kodlara sahip. Derin’e içten içe aşık olsa da, güzel bir arkadaşlığı bozmamak için bu aşkı kendine bile itiraf edememiş!
du2zlfr.jpg

Doç. Dr. Derin Nalbantoğlu (Hande Doğandemir)
Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı. Ünlü bir dermatolog baba ve sosyetik bir annenin kızı, tam bir işkolik, neredeyse acil dışında bir hayatı yok. Adrenalin bağımlısı, hastaları için risk almaktan kaçınmayan şahane bir hekim! Kalp Damar Cerrahi Aras ile ihtisastan beri çok yakın arkadaş… Ama bu arkadaşlık her an bir aşka dönüşebilir!
b20xbb1.jpg

Prof. Dr. Andaç Sağlam (Mert Denizmen)
Hastalarıyla gönülden bağ kuran, anlayışlı, empatik bir psikiyatrist. Genellikle çocuklarla ve ergenlerle çalışan Andaç, aynı zamanda meslektaşlarının da dert ortağı. Eşi Tilbe ile yıllar önce bir çocuğa yuva olmak istemiş ve kızları Lalin’i evlat edinmişler. Barış’ın gelişiyle Andaç hastalarına yardım etmek için yeni imkanlar bulacak!
eh5fvhs.jpg

Prof. Dr. Ali Haydar Oruçov (Şerif Erol)
Nöroloji bölüm başkanı. Hastanenin en eski, bilge hekimlerinden. Aslen Azeri olsa da tıp fakültesini okumak için İstanbul’a gelmiş, o zamandan sonra da burada kalmış. Ama Azeri geleneklerine halen kalpten bağlı. Karısının ölümüyle sarsılmış, tek oğluyla da arası açılmış. Diğer doktorlardan farklı, alışılmadık, insanları şaşkınlığa sürükleyen tedavi yöntemleri var.
5sxfvjq.jpg

Başhekim Sekreteri Ebru Soykan (Ayşe Lebriz Berkem)
Başhekim sekreteri Ebru; hastanenin demir başı. Anaç, düzenli; Barış’ın sağ kolu ve onun tüm programından sorumlu. Barış zaman zaman onu şaşkınlığa uğratsa da, yapmak istediği tüm değişikliklerde Ebru yanında olacak!
he3lg08.jpg

Gizem Altay Güvener (Olcay Yusufoğlu)
İzmirli, aydın bir ailenin tek kızı. Dansçı. Barış’ın eski eşi. Birbirlerini yaralamadan ayrılmayı ve arkadaş kalmayı başaran Gizem ve Barış, hayatın onlara getirdiği sürprizlerle yan yana savaşmayı deneyecekler.
i53mwyg.jpg

Acil Sorumlu Hemşiresi Mert Biçer (Utku Ateş)
Acil Sorumlu Hemşiresi, Derin’in hem hastanedeki sağ kolu hem de hayattaki sırdaşı. Mert hayata bir sıfır geriden başlasa da hastanede kendine yeni bir ev bulmuş. Çalışkan, kendini hastaneye adamış, Derin için her şeyi yapacak bir hemşire.
405ugtp.jpg

Dr. Azra Sert (Umay Anadolu Kaboğlu)
Nöroloji bölümünün, Ali Haydar Oruçov’un asistanı. Genç, idealist ama her zaman biraz panik! Ali Haydar’ın kendine has tedavi yöntemlerini anlamakta zaman zaman zorlansa da o da şahane bir nörolog olma yolunda ilerliyor.
 
  • Harika
Reactions: Angelica

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,560
Reaksiyon puanı
56,802
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Her hastaneye Mert Biçer gibi bir acil hemşiresi şart. :bhr:

Orijinal dizide ölen bir karakteri (Twitter'da öyle yazılmış] burada boşanmış gibi göstermişler. Hazar Ergüçlü'ye olan nefretlerinden dolayı da Barış & Gizem shipliyorlar, oldukça garip. :T: #SuzBar yapmak yerine senaristler Gizem ile Barış'ı tekrar birleştirirse hiç şaşırmam.
 
  • Beğendim
Reactions: Angelica