hayat bilgisi yarın final yapıyor

Takip edenleri bilmem kaç mesajda etiketlemek ne kadar doğru? Ayrıca takip edenler otomatik olarak gelir bakar, etikete gerek yok. Kurallar belli baştan, uymuyorsa senaryo yazmazlar.

Takip edenleri bilmem kaç mesajda etiketlemek ne kadar doğru? Ayrıca takip edenler otomatik olarak gelir bakar, etikete gerek yok. Kurallar belli baştan, uymuyorsa senaryo yazmazlar.
Hiçde öyle olmuyor ben sana söyleyeyim kimsenin umrunda olmuyor umrunda olmasını bırak unutuluyor bakmak isteyen bakmıyor unutabiliyor ya bu sözle vallaha bu senaryo işinin boş olduğunu söylüyorsun yok abi ben bir daha yazmakla uğraşmıyım en iyisi

bu dizinin orjinalinide sevmezdim @mrt-06 duymasın laf aramızda

ben kuralları okudum ilk bölüm herkes etiketlenir sonrakı bölümlerde takip etmek isteyenler etiketlenmeye devam eder açık şekilde yazıyor bende senaryo ayzıcam bliyorsun bana beni etiketle takip etmek istiyorum diyenleri etiketlicem sadece doğrusuda bu zaten ilk bölüm herkesi etiketleyip not düşücem diğer bölümlere takip etmek isteyenler söylesin diye takip etmek isteyenleri etiketlemeye devam edicem 🙂🙂

bu dizinin orjinalinide sevmezdim @mrt-06 duymasın laf aramızda
Orada yer alan oyuncuların hepsi usta oyunculardı;Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Altan Gördüm, Atilla Olgaç, Rutkay Aziz gibi keza genç oyuncuların birçoğu şimdi birçok dizide başrol, dizide yer alan yan roller bile yılların oyuncularıydı.

Böylesine büyük bir kadro ve dolu dolu geçen 137 bölümü 3.5 yıl boyunca her hafta heycanla takip ettim, sen izlemeyerek kaybetmişsin böyle bir diziyi yazık olmuş.

Gelmiş geçmiş en iyi okul dizisi ve hep öyle kalacaktır eminim bundan. Hayat Bilgisi'ni efsane yapan bir başka şey ise yaptığı sosyal sorumluluk projeleri, şimdiki içi boş entirka dolu dizilerden kat ve kat daha iyi bir diziydi, dizide yer alan onlarca karakterin her birinin ayrı hikayesi vardı, her bölüm bir mesaj veriyordu. Yani tek kelimeyle MUHTEŞEM bir diziydi.

bu kadar yazacağını bilsem vallahi laf atmazdım diziye
)

Söylediklerinin harfi ahrfine söylemediklerinin de hepsine katılıyorum süper bir dizi böylesi bir daha bulunamaz
her bölüm ayrı bir komediliği ustaca işlenmiş bir konusu var

Söylediklerinin harfi ahrfine söylemediklerinin de hepsine katılıyorum süper bir dizi böylesi bir daha bulunamaz
Keşke yeniden başlasa.
Ama aynı kadro bir araya gelemez artık.

Keşke yeniden başlasa.
Ama aynı kadro bir araya gelemez artık.
Aynı kadroyu toplamak imkansızın ötesinde öyle bir dizi öyle bir kadro kolayına gelmez bir araya heleki şuan herbiri bir kenara dağılmışken olmaz yani ama işte. keşkeler bitmez

gizli konuşalım bari
)
hayat silgisi berbat bir diziydi
)