bana bakkk gösteririm sana bomba atmayı kasınıyorsun sen yine pompy gönderme yapsında sana gör
hahaha desteyle evleniyormusum nerdeyse emre son anda kurtuldum
bombalar bize bişey yapmamıştır umarımohaaa @destere ile benim düğünümmü oluyortam zamanında bombalamışlar bu sefer kurtarmışlar beni hahaha
bu curcunadan bişey anladınmı kimin bombası kimde patlıyor ?Trafo tamiri biraz daha geç olamamış mi ))) herseyi karistirmissin pompy tek hayat bilgisini karistirmamissin,)))
emre neden kıskanmışki evlenen gül ağa veya sümbül ağa değil onunla alakası yok olayınhahaha desteyle evleniyormusum nerdeyse emre son anda kurtuldumbombayıda kıskancc emre atıyor
Gündeme göre herkese bir bomba işte pompy klasik taktik )))bombalar bize bişey yapmamıştır umarım
bu curcunadan bişey anladınmı kimin bombası kimde patlıyor ?
emre neden kıskanmışki evlenen gül ağa veya sümbül ağa değil onunla alakası yok olayın
senle bizim düğünümüz varmış @xemrexxx bombalamış düğünübombalar bize bişey yapmamıştır umarım
bu curcunadan bişey anladınmı kimin bombası kimde patlıyor ?
emre neden kıskanmışki evlenen gül ağa veya sümbül ağa değil onunla alakası yok olayın
ama konu o kadar çorbaya dönmüşki bir paragrafı tam okuyamadımsenle bizim düğünümüz varmış @xemrexxx bombalamış düğünü
aa zaten o evlilikten yarar gelmezmiş iyi yapmışımsenle bizim düğünümüz varmış @xemrexxx bombalamış düğünü
ama konu o kadar çorbaya dönmüşki bir paragrafı tam okuyamadım
bencede emre çok iyi yapmış son anda kurtulmuşum yanı çok şüküraa zaten o evlilikten yarar gelmezmiş iyi yapmışım
emre senin felix bu yıl dahada parlamış diziye mutlaka başlaman lazımaa zaten o evlilikten yarar gelmezmiş iyi yapmışım
aslında iyi anlaşırdınız aranız bozulunca boşanmak yerine sen bir parlak bulurdun destereyle ortak kullanırdınızbencede emre çok iyi yapmış son anda kurtulmuşum yanı çok şükür
yok sen bnm yerime de öpemre senin felix bu yıl dahada parlamış diziye mutlaka başlaman lazım
ben tatiana maslany den fırsat bulamıyorum tatiana zaten yetiyor bana felix sensiz öksüz kaldı ordaaslında iyi anlaşırdınız aranız bozulunca boşanmak yerine sen bir parlak bulurdun destereyle ortak kullanırdınız
yok sen bnm yerime de öp
bir öpsen yeter onuben tatiana maslany den fırsat bulamıyorum tatiana zaten yetiyor bana felix sensiz öksüz kaldı orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?