Hayat Bilgisi Fox'ta Başlıyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bir zamanların popüler dizilerinden Hayat Bilgisi yeniden yayınlanmaya başlıyor. Uzun süredir ekranda tekrarı gösterilmeyen dizi Pazartesi günü 16.45'te Fox TV'de başlayacak ve hafta içi her gün ekrana gelecek.

Dizinin sevenlerine duyurulur :)

img-hayat-bilgisi-44bolum-izle.jpg

Bu arada FOX Tv de yayınlanan Aşkın Peşinde adlı dizi final yapmış. :) Onun yerine Hayat Bilgisi gelmiş. :)

Bende yeniden başlıyor sandım. :) Gökçe Bahadır' ın "Törpü" imajı değişmişken, bu onun için pekte iyi olmadı. :) Ama ben ara sıra bakmayı düşünüyorum, severek takip ederdim diziyi.

Yeniden başlamasın zaten. Eski lise öğrencileri yaşlanmaya başlamıştır şimdi :):)

Ben bu yaz Show TV'de yayınlanmalı bence demiştim geçenlerde; Fox görmüş o isteğimi heralde :)

İzleyeceğim arada sırada. İlk iki sezonu çok iyiydi :)

Yeniden başlamasın zaten. Eski lise öğrencileri yaşlanmaya başlamıştır şimdi :):)

Ben bu yaz Show TV'de yayınlanmalı bence demiştim geçenlerde; Fox görmüş o isteğimi heralde :)

İzleyeceğim arada sırada. İlk iki sezonu çok iyiydi :)

Arka Sıradakiler dizisinde başrolde oynayan öğrenci 35-36 yaşındaydı, Çılgın Bediş' te Yonca Evcimik 40 yaşındaydı. Yaşlı öğrenciler pek sorun olmaz ama yeniden başlamasın zaten, yeniden başlayan diziler eski tadını vermiyor. :)